Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Επιδημία Δεξιού Κατεργαρισμού στην Κέρκυρα! Και ΣΥΡΙΖΑικές παραιτήσεις εκβιάζοντας: Τα σκουπίδια στου...γείτονα!

Επιδημία  
 Δεξιού Κατεργαρισμού 
στην Κέρκυρα

Και ΣΥΡΙΖΑικές   
παραιτήσεις εκβιάζοντας:  
Τα σκουπίδια στου...γείτονα! 

Ζητείται, εναλλακτικά, διάσπαση του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας;

Το ότι  Αριστερές  (κατά κανόνα άκαπνες) Ελίτ είναι βαθιά εμποτισμένες και με "Δεξιό Κατεργαρισμό" αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για την Αριστερά!
Όχι μόνο υποστυλώνεται  η Δεξιά αλλά, κυρίως,  υπονομεύεται η κάθε δυναμική της Αριστεράς. 

Τα όσα παρατηρούνται  με αφορμή τα σκουπίδια στην Κέρκυρα επιβεβαιώνoυν το διαχρονικό εμποτισμό  Ελίτ με  Δεξιό Κατεργαρισμό.
Άλλωστε, η καταστροφική ισχύς και δράση των Κερκυραιαρχών  οφείλεται και στην, με "ανταλλάγματα",     ανοχή Ελί της  Αριστεράς.

Μετά λοιπόν το "ολίσθημα" βουλευτών   ΚΚΕ (https://autenergos.blogspot.gr/2018/03/blog-post_6.html) ήλθαν και οι ΣΥΡΙΖΑικες παραιτήσεις διαμαρτυρόμενοι γιατί δεν  πετιούνται τα σκουπίδια στον όποιο (εντός-εκτός Κέρκυρας) γείτονα!

Ο Κατεργαρισμός μάλιστα επενδύεται με πλούσιο βερμπαλισμό για αρχές, συνέπειες, επικλήσεις υποσχέσεων, αγωνιστικότητα..!

Αντί λοιπόν παραιτήσεις με αυτοκριτική λόγω ανυπαρξίας  ουσιαστικών ριζικών θέσεων για μικρά και μεγάλα προβλήματα και συνέχισης του Δήμου ως θεσμού για πότισμα λουλουδιών στα νεκροταφεία, καταφεύγουν σε    πρακτικές που διαμορφώνουν ή ενισχύουν ή αθωώνουν συνειδήσεις Δεξιού Κατεργαρισμού.

Επίσης, κατά πληροφορίες, συσχετίζονται τα παραπάνω με "πιέσεις" για διάλυση του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας και μη εφαρμογή της απλής αναλογικής στην Αυτοδιοίκηση.


(Ο Κατεργαρισμός είναι μια ιδιαίτερη συμπεριφορά που διαμορφώνεται στα πλαίσια του Δεξιού Συστήματος με  κυρίαρχη ιδεολογία και πρακτική:  Την Εκμετάλλευση Ανθρώπου  και Φύσης από Άνθρωπο. 
Θρησκεία+άδικο Κράτος+εκμεταλλευτικό Κεφάλαιο είναι οι 3 Πυλώνες της Δεξιάς που επιβάλλουν την Εκμετάλλευση και εμπεδώνουν τον Κατεργαρισμό).


Προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις, εδώ: https://autenergos.blogspot.gr/2018/03/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: