Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

17/8/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

Παγκόσμιο ρεκόρ στον τελικό των 100μ. από τον Μπολτ

Ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσε σήμερα ο Ουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ κυριάρχησε στον τελικό των 100 μέτρων και με την απίστευτη επίδοση των εννέα δευτερολέπτων και 69 εκατοστών, κατέρριψε το δικό του προηγούμενο ρεκόρ, που ήταν 9.72 και το σημείωσε την 1η Ιουνίου 2008 στην Νέα Υόρκη.

Ο Ουσέιν Μπολτ επιβεβαίωσε ότι αυτήν την περίοδο είναι ο κορυφαίος σπρίντερ στον πλανήτη. Ο υψηλόσωμος Τζαμαϊκανός, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του να τον αμφισβητήσουν και με την εντυπωσιακή επίδοση των εννέα δευτερολέπτων και 69 εκατοστών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ. Το αργυρό μετάλλιο πήρε ο Ρίτσαρντ Τόμσον από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο με 9.89 και το χάλκινο ο Αμερικανός, Ουόλτερ Ντιξ με 9.91.....trans.kathimerini.gr

«Σοκ» με Χαλκιά, βρέθηκε «θετική» σε έλεγχο ντόπινγκ
«Με θλίβει το γεγονός. Δεν μπορώ να υπηρετήσω τη χώρα μου», δήλωσε σχετικά η «χρυσή» Ολυμπιονίκης. trans.kathimerini.gr
Πάλεψαν με τα κύματα
Χάλκινο μετάλλιο για Μπεκατώρου, Παπαδοπούλου, Κραβαριώτη
Πεκίνο
Το πρώτο της μετάλλιο πανηγυρίζει η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Μπεκατώρου, Παπαδοπούλου, Κραβαριώτη κατέκτησαν το χάλκινο στα Yngling της ιστιοπλοΐας, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς κατέλαβαν την 2η θέση στην τελευταία ιστιοδρομία και συνολικά την τρίτη.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: