Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

19/8/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Καλοκαιρινές αλλαγές στο http://www.disabled.gr/

Στη μέση του καλοκαιριού δεν είχαμε τι να κάνουμε και αποφασίσαμε πως οι ειδήσεις και η επικαιρότητα θα πρέπει να αλλάξουν. Έτσι δημιουργήθηκε το http://news.disabled.gr/ στο οποίο καταχωρούνται από εδώ και στο εξής μόνο οι ειδήσεις και η αρθρογραφία που προέρχεται από την επικαιρότητα, το ημερήσιο και τον περιοδικό τύπο.

Το http://news.disabled.gr/ περιλαμβάνει μόνο αναδημοσιεύσεις από τον ημερήσιο και τον περιοδικό τύπο. Πολλές οι ειδήσεις που καταχωρούνται στο http://news.disabled.gr/ έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την αναπηρία. Στο http://news.disabled.gr/ υπάρχει αρχείο ειδήσεων από το 2003 έως σήμερα.

Εντός των επόμενων ημερών ο Σήφης www.fractal.gr θα το αλλάξει το http://news.disabled.gr/ για να το κάνει ένα πραγματικό site. Πάντως και τώρα λειτουργεί κανονικά από την άποψη του περιεχομένου αν και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία.

Η κεντρική σελίδα του http://www.disabled.gr/ οδηγεί κατευθείαν στη βιβλιοθήκη στο http://www.disabled.gr/lib/?cat=1 όπου θα βρείτε όλα τα τεύχη του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475, τον οδηγό του πολίτη http://www.disabled.gr/lib/?p=13851, όλη τη νομοθεσία που έχει σχέση με τους ανθρώπους με αναπηρίες, εκατοντάδες κείμενα που αφορούν την παράλυση, την παραπληγία, την τετραπληγία, τις κακώσεις νωτιαίου μυελού, την σκλήρυνση κατά πλάκας, την μυοπάθεια κ.ά. τις μικρές αγγελίες http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2472 και άλλες πολλές χιλιάδες κείμενα.

Από εδώ και στο εξής το http://www.disabled.gr/lib/?cat=1 θα έχει μόνο κείμενα που αντέχουν στο χρόνο και βέβαια όλο το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ σε προσπελάσιμη μορφή.

Δημιουργήσαμε και ένα site για την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική επιχειρηματικότητα, την αυτοαπασχόληση αλλά και οτιδήποτε άλλο συνδέεται με την οικονομική αυτοδυναμία στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/biz/ όπου θα βρείτε όλη την πρόσφατη νομοθεσία, τα πρόσφατα ευρωπαϊκά προγράμματα, όλες τις ενδεχόμενες πηγές χρηματοδότησης και πληροφορίες πάνω στα ζητήματα της επιχειρηματικότητας και της αυτοαπασχόλησης. Το http://www.disabled.gr/biz/ ενημερώνεται πολλές φορές την εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά στην Autonomia EXPO εξακολουθεί να ενημερώνει το http://www.autonomiaexpo.org/ που είναι έτοιμο για τη διοργάνωση της Autonomia EXPO στις 15, 16 και 17 Μαΐου 2009 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ πρόκειται να κυκλοφορήσει http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 σε 14.000 συνδρομητές στις 1 Σεπτεμβρίου. Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε συνδρομητές στο έντυπο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2483 και να μας στείλετε την πλήρη ταχυδρομική σας διεύθυνση και τα τηλέφωνα σας το συντομότερο δυνατό ώστε να προλάβουμε να σας στείλουμε αυτό το τεύχος του περιοδικού.

ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: