Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Καραμανλής ένα από τα 7 καθάρματα της κρίσης…

[: Ο κορυφαίος, ο κορυφαίος!]

Από: listonplace.blogspot.com
karamanlis 1 Καραμανλής ένα από τα 7 καθάρματα της κρίσης... Με χα ρα κτ η ρι σμ ού ς σκ λη ρο ύς , το γα λλικό περιοδικό «MARIANNE» που θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα σε αφιέρωμα για τα αίτια και τους υπεύθυνους της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ευρώπη, υπό τον τίτλο «Τα 7 καθάρματα της κρίσης» συμπεριλαμβάνει και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Για την ακρίβεια, η πρώτη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Κώστα Καραμανλή, σε ρεπορτάζ με τίτλο«Κώστας Καραμανλής, ο δημιουργός της ελληνικής τραγωδίας».
Το δισέλιδο δημοσίευμα σκιαγραφεί το προφίλ και την καριέρα του Κώστα Καραμανλή, «του ανθρώπου», όπως σχολιάζεται, «που ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας, από το 2004 έως το 2009, με την ανικανότητα και τα ψέματά του, βύθισε τη χώρα του σε ένα τρομακτικό χάος».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: “Ο κ. Καραμανλής, ανηψιός του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, που διετέλεσε Πρωθυπουργός της Ελλάδας τέσσερις φορές από το 1955 έως το 1981, είχε μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα: να καταστρεψει τη χώρα. Λιγότερο από πέντε χρόνια, του ήταν αρκετά για να...

Δεν υπάρχουν σχόλια: