Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ:Να ανακαλέσει ο Γ. Καλούδης

ρατσισμούς κατά Μπ. Χαραλάμπους!

Ανακοίνωση

Γιάννης Ζωχιός 28/7/2010

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κέρκυρας

«ΝΕΑ αυτοδιαχειριζόμενη ΚΕΡΚΥΡΑ»(ΝαΚ)

Ο κ. Γιώργος Καλούδης, στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ, στα πλαίσια του απόλυτου και θεμιτού δικαιώματός του να ασκεί κριτική στο ΚΚΕ και στα στελέχη του, αναφερόμενος στον κ. Χαραλάμπους τόνισε ως μειονέκτημα ότι δεν γεννήθηκε Κερκυραίος και ότι πρέπει να είναι υποχρεωμένος επειδή έγινε δεκτός στο Νησί.

Επειδή για τη «ΝΕΑ αυτοδιαχειριζόμενη ΚΕΡΚΥΡΑ»(ΝαΚ) κάθε ρατσιστική συμπεριφορά στο νέο Δήμο θα αποτελεί αδίκημα με επιπτώσεις, δεν μπορεί να μην αντιδράσει άμεσα και να αδιαφορήσει υστερόβουλα επειδή ο κ. Χαραλάμπους θα είναι και αυτός υποψήφιος Δήμαρχος.

Ξεκαθαρίζουμε, ο κ. Χαραλάμπους μπορεί και πρέπει να κρίνεται για την λειτουργία του ως κάτοικου, ως πολίτη, ως πολιτικού . Όμως, το να κρίνεται γιατί δε γεννήθηκε από… κερκυραϊκό σπέρμα, είναι βαριά ρατσιστικό και επικίνδυνο.

Για τη «ΝΕΑ αυτοδιαχειριζόμενη ΚΕΡΚΥΡΑ»(ΝαΚ) όλοι, ως κάτοικοι ή πολίτες, κρίνονται οπωσδήποτε για τις πράξεις και θέσεις τους. Είναι όμως όλοι ίσοι! Καμία διάκριση λόγω χρόνου κατοίκησης ή απόκτησης δικαιωμάτων στο Δήμο, καταγωγής, φύλου, χρώματος, πίστης, διαφορετικότητας. Κανένας διαχωρισμός σε… κερκυραιάδες και μη!

Υπενθύμιση: Αύριο βράδυ Πέμπτη 29/7/10 θα δημοσιοποιηθεί

η 2η ανακοίνωση των ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

από τη «ΝΕΑ αυτοδιαχειριζόμενη ΚΕΡΚΥΡΑ» (ΝαΚ)

2 σχόλια:

Ζωχιός Γιάννης είπε...

ΑπόVLASSIS GEORGE λάβαμε σχόλιο:

Δεν είδα την εκπομπή. Αν όντως ειπώθηκαν αυτά από τον Καλούδη συγχαίρω για την απάντηση.

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Από Απόστολο Πετρούλια λάβαμε:


ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΜΟΖΟΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ-ΑΛΛΟΙ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ)...
Χθες επίσης το βράδυ στο άλλο κανάλι, ο κ.Ν.Χονδρογιάννης επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά το μπάχαλο που επικρατεί στον Δήμο Κερκυραίων και το οποίο "έχει ξεφύγει" τα τελευταία χρόνια. Επιβεβαίωσε ότι οφείλεται επίσημος εξονυχιστικός έλεγχος από Ελεγκτές-Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, κάτι που δεν έχει γίνει αν και τον είχε υποσχεθεί στους Κερκυραίους πολίτες με την ανάληψη των καθηκόντων του ο δήμαρχος, (για να δει άλλωστε που πατάει και που πάει...καταλογίζοντας και τις ευθύνες που ανήκαν στην προηγούμενη διοίκηση Τρεπεκλή)... Πρόδωσε όμως τους δημότες-πολίτες, τα έκανε πλακάκια με τον κ.Τρεπεκλή και τους συν αυτώ "εργολάβους", έχοντας πλέον όλες τις ευθύνες δικές του ο κ.Μικάλεφ...