Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΑΛΕΚΑ:“δακτυλίδι”στονΒΑΓΓΕΛΗ!

Υπέρ του ακροΔΕΞΙΌστροφου ΠΑΣΟΚ το ΚΚΕ;

Πρωθυπουργοποίηση-(αντι)Διαφάνεια-(σωτηρία)Σαμαρά-(καθαίρεση)Ραγκούση στο τραπέζι!

Ασύνηθες αλλά πραγματικό!

Η κ. Παπαρήγα ζήτησε συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο να... ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην οικονομία.

Δεν υπάρχει στη μνήμη να έχει συμβεί ξανά κάτι ανάλογο, ούτε με τον Πρωθυπουργό.

Ερμηνείες που κυκλοφορούν για τα θέματα που (μεταξύ άλλων) θα τεθούν:

  • Στήριξη στον Βενιζέλο και, άμεσα, για πρωθυπουργό με πτώση Παπανδρέου.

  • Σωσίβιο στον Σαμαρά με δώρο, έστω, την άμεση καθαίρεση Ραγκούση για να εμφανιστεί νικητής στα ταξί.

  • Το πρώτο όμως και απόλυτα κύριο: Σαφή δέσμευση ότι είτε σαν Αντιπρόεδρος είτε σαν... πρωθυπουργός ο Βενιζέλος θα καταργήσει όλους τους νόμους (ιδίως Ραγκούση που είναι ο υπουργός που εμφανίζεται,ακόμη, με στοιχειώδη συνέπεια-αποφασιστικότητα-ήθος, σπάνια για το ΠΑΣΟΚ και τους πολιτικούς) οι οποίοι νόμοι αφορούν τη διαφάνεια και πάνω απ' όλα τα οικονομικά των κομμάτων.

Σε προσεχτικούς παρατηρητές δεν ξεφεύγουν οι χαμηλοί τόνοι προς το Υπουργείο Άμυνας, παρά την πλήρη αδιαφάνειά του, αλλά και ότι από την “αναβάθμιση” Βενιζέλου οι τόνοι ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΝ έχουν πέσει παρά τη σκληρότητα των μέτρων ενώ είναι σαφής η στήριξη ΜΜΕ, κυρίως ΜΕΓΚΑ-ΑΛΤΕΡ. Επίσης, στήριξη των δεσποτάδων (μετά και τα σκανδαλώδη δώρα), του ΣΕΒ (εν αναμονή δώρων) και των Συνδικαλιστικών ελίτ (για υποσχέσεις προστασίας της διαφθοράς) με εξαίρεση τα ΤΑΞΙ που εκεί (εκτός από τον εξοβελισμό του γενικότερου “πνεύματος” Ραγκούση ) παίζεται κυρίως η τιμή και η “τιμή” (κυρίως) της ΝΔ και προσωπικά του Σαμαρά!

Πολλοί θυμούνται ότι το ΚΚΕ, ενώ είναι συνήθως σκληρό με το ΔΕΞΙΟστροφο ΠΑΣΟΚ, συχνότερα εμφανίζεται “συνεργάσιμο” με το ακροΔΕΞΙΟστροφο και κυρίως με συγκεκριμένα πρόσωπα. Κάποιοι επικαλούνται μέχρι και προσωπικές συνέπειες από αυτή την αγαστή προκλητική συμπόρευση!

Σύντομα στο autenergos.blogspot.com: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ..........!

Δεν υπάρχουν σχόλια: