Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ρούσης προς ΚΚΕ

Πολιτική - Ανοικτή επιστολή 
προς το ΚΚΕ του Γ.Ρούση
«Ο λαός που έχει φτάσει στα όριά του οικονομικά, πολιτικά, ψυχολογικά, δεν αντέχει να του λες ότι θα βυθιστεί ακόμη βαθύτερα στο τέλμα, δίχως να του προτείνεις μια άμεση θετική λύση», αναφέρει ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, Γιώργος Ρούσης, σε ανοικτή επιστολή του προς το ΚΚΕ.

Ο κ. Ρούσης τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του: «Σαν κομμουνιστής, που πονά ένα κόμμα που υπηρέτησε επί 21 χρόνια, που θλίβεται βαθύτατα από το σημερινό φυλλορρόημά του, που έχει ασκήσει δριμεία κριτική στο κόμμα, όπως αρμόζει σε ότι αγαπάς, που θεωρεί ότι ο κόσμος του ΚΚΕ βρίσκεται στο ίδιο με αυτόν μετερίζι, και ότι αυτός ο κόσμος είναι τραγικό λόγο της στάσης του κόμματος να σπρώχνεται στην αγκαλιά του υπό διαμόρφωση αριστερού αναχώματος του συστήματος, τούτες τις κρίσιμες ώρες, σας κάνω έκκληση όχι μεγαλόσχημη αλλά ταπεινή: «Σώστε το κόμμα, τολμώντας να απευθύνετε και στον κόσμο και στις συνιστώσες της ριζοσπαστικής αριστεράς, την μετωπική, άμεση πρόταση, που προβλέπει το πρόγραμμά του. Τόσο απλά».

 http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=147366&catID=1

1 σχόλιο:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Μου το έστειλε φίλος

«Καταρχάς κύριε Γιώργο,
θα μπορούσες να μας τη στείλεις ολόκληρη, όχι απλώς αποσπάσματα που αναφέρει το real.gr.

Επιπλέον, έχω να σου πω τα εξής:
Σαν κομμουνιστής, που πονάς ένα κόμμα που υπηρέτησες επί 21 χρόνια, που του έχεις ασκήσει δριμεία κριτική, όπως αρμόζει σε ότι αγαπάς, που θεωρείς ότι ο κόσμος του ΚΚΕ βρίσκεται στο ίδιο με εσένα μετερίζι,
ασχολήσου με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ της οποίας είσαι και υποψήφιος Βουλευτής, της οποίας ο κόσμος είναι τραγικό λόγω της στάσης της να σπρώχνεται στην αγκαλιά του υπό διαμόρφωση αριστερού αναχώματος του συστήματος.
Τούτες τις κρίσιμες ώρες, σου κάνω έκκληση όχι μεγαλόσχημη αλλά ταπεινή: «Σώστε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τολμώντας να ανταποκριθείτε στην μετωπική, άμεση πρόταση, που εφαρμόζει σήμερα το ΚΚΕ ακολουθώντας όσα προβλέπει το πρόγραμμά του. Κόψτε τις συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ και ελάτε μαζί μας στο μέτωπο που χτίζεται καθημερινά σε τόπους δουλειάς και γειτονιές, μέτωπο που αν το ενισχύατε αποφασιστικά και άμεσα θα μπορούσε πολύ πιο γρήγορα να πάρει σάρκα και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Τόσο απλά».

Καλές επιτυχίες στις εκλογές δε μπορώ να πώ, μιας και είμαστε σε αυτές αντίπαλοι.

Νίκος Νιάνιος».
Stergios