Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

#Κερκυραϊκό -Αποκλειστικό: Οι 4, ΝΕΟΙ, μεγάλοι #Δήμοι! Υποψήφιοι:#Δένδιας- #Σαμοίλης- #Γκερέκου!



 Κερκυραϊκό
Αποκλειστικό:

Οι 4, ΝΕΟΙ, 
μεγάλοι Δήμοι!

 Θα κονταροκτυπηθούν:  
Δένδιας-Σαμοίλης-Γκερέκου!

Και ειδήσεις τελευταίας στιγμής.

(Του 2012 αλλά, μόνιμα, επίκαιρο!)
 
Κατ' αποκλειστικότητα, λόγω γειτνίασης και φιλικής σχέσης με την Αθηνοκεντρική, το autenergos.blogspot.gr/ δημοσιεύει τις τελικές κρατικές αποφάσεις ανύψωσης του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και στην Κέρκυρα.

Τελικά, 4 θα είναι οι νέοι μεγαλύτεροι Δήμοι Στην Κέρκυρα! Για να μπορούν οι Κερκυραίοι, μοναχοί τους: 

1. ΔΗΜΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΊΩΝ
2. ΔΗΜΟΣ ΛΑΖΑΡΕΤΈΩΝ
3. ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΆΣ ΔΙΚΙΆΣ
4. ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΟΥΔΙΩΝ  
(στη σειρά των φωτογραφιών) 


5. Τα υπόλοιπα, θα μείνουν ως έχουν!


Στον 5ο, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, δεν μπορούνε να πάνε... μοναχοί τους.

Οι τρεις Βουλευτές, κ.κ. Δένδιας-Σαμοίλης-Γκερέκου, λόγω της καθοριστικής τους συμβολής γι αυτό το θρίαμβο, θα τιμηθούν, από τα κόμματά τους, να δημαρχεύσουν στους νέους ιστορικούς Δήμους. 
Και ν' αναδείξουν το κοινό όραμα που υπονομεύτηκε από τον Ενιαίο Δήμο Κέρκυρας. 
Που να πάνε εκεί, μοναχοί τους!!!!

(Δήμος Κεράς Δικιάς. Προίκα, και τα 3 καΐκια)


Πληροφορηθήκαμε ότι οι τρεις βουλευτές (συνοδευόμενοι από τους δικαιωμένους συμπορευτές, στον αγώνα κατά του Γιγάντιου Ενιαίου, κ.κ. Αυλωνίτη, Χαραλάμπους, Υδραίου) παρήγγειλαν όλοι αναλογικά μπόικο σπαρματσέτο και μεταβαίνουν εις το Ναό (ξέχασαν να καλέσουν Δήμαρχο-Πρόεδρο κ.κ. Τρεπεκλή-Ρίγγα) για να εκπέμψουν αρχιερατικές δεήσεις προς τον Άγιο-Προστάτη-Σωτήρα που τους ενεφύτεψε τη λαϊκή βούληση.

Κυρίως ότι τους μόνοιασε στην κοινή ιδεολογική πορεία για τη θεάρεστη σωτηρία της Κέρκυρας από την καταστροφικότητα της ΕΝΙΑΙΟτητας!
(Δήμος Λαγουδίων)


  1. Τελευταίας στιγμής: Διαψεύδονται κατηγορηματικά διαρροές ότι επιδιώκεται να προστεθεί η Βλαχέρενα και να γιγαντώσει το  Δήμο Ποντικονησίων. Θεωρείται δε κακόβουλη και υπονομευτική προς τον κ. Υπουργό της Αστυνομικής Σκέψης, κ. Ν. Δένδια, ο οποίος φιλοδοξεί να δημαρχεύσει Ποντικονησιακά, ολοκληρώνοντας εκεί οραματικά τη Σκέψη του!
  2. Και δευτερολέπτου: Αποφασίστηκε να προσκληθεί ο Δήμαρχος Πεκίνου ν' αναλάβει τον 5ο Δήμο. Κυρίως, όμως, να βοηθήσει την πρώτη 4ετία, με την εμπειρία του, στην οργάνωση των 4 νέων νέων Δήμων. Θα ήταν άδικο να αφεθούν οι Κερκυραίοι να πάνε μοναχοί τους σε τέτοιο μεγαλειώδες εγχείρημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: