Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Παραίτηση-εκδίωξη ΑΡΒΑΝΙτόπουλου. Συμφωνούμε με:Γ. ΚΑΤΣΑΪΤΗ enimerosi! Η ΠΙΝ, πού είναι;

Παραίτηση και εκδίωξη από Ελλάδα
Ντροπιάζει τη ρατσιστική
σημαία” της Ελλάδας!
Αντί ΕΛΛΗΝΌπουλος επέλεξε να λέγεται με το... μισητό ΑΡΒΑΝΙτόπουλος.
Αποτέλεσμα; Οδήγησε τη ΔΑΣΚΑΛΑ της Λευκάδας να επιτρέψει στα ΑΡΒΑΝΙτάκια να ζωγραφίζουν και τη σημαία καταγωγής τους!


Η ΠΙΝ (με “φωλιασμένο” το ρατσισμό στα έγκατά της, θα πάρει θέση;
Τι θέση έχει για τη ΔΑΣΚΑΛΑ, τον Υπουργό, τη στάση ΜΜΕ;
Τι άποψη έχουν ο Περιφερειάρχης, ο Πρόεδρος, Οι Επικεφαλής, οι Σύμβουλοι;


Το παρακάτω σημαντικό από Γ. ΚΑΤΣΑΪΤΗenimerosi.com/
 

Νηπιακά ή άλλως... για μικρά παιδιά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ. Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φωτογραφία σε χώρο που έμοιαζε, μπορεί και νάναι, του νηπιαγωγείου του Νυδριού, με μια σημαία της Ιταλίας και μια της Αλβανίας, κάτω από δυο ελληνικές. Αυτό τάχαμου ήταν το πειστήριο του εγκλήματος της νηπιαγωγού. Αλλά δεν ήταν. Σκηνοθετήθηκε, προφανώς εκ των πολύ υστέρων. Όμως η δημοσιογραφική μανία να υπάρξει και εικόνα για να υποστηριχθεί το θέμα, την επέβαλε ως είδηση. Αλλά δεν ήταν.
Υποστηρίχτηκε ότι η αλβανικής καταγωγής, βορειοηπειρώτισσα, νηπιαγωγός στόλισε όλο το σχολείο με αλβανικά σημαιάκια. Αλλά δεν συνέβη.
Εν πρώτοις η «βορειοηπειρώτισσα» νηπιαγωγός είναι από την Ευρυτανία και κατά δεύτερον που να βρει τόσα πολλά αλβανικά σημαιάκια; Δεν τα βρήκε και δεν στόλισε όλη την τάξη με αυτά.
Τέτοιας ακρίβειας πληροφόρηση πρέπει να πήρε ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος και διέταξε αυθωρεί και παραχρήμα την παραπομπή της νηπιαγωγού σε ΕΔΕ και την απομάκρυνσή της από την τάξη για την δική της ...προστασία και ασφάλεια.
Αυτή η ιστορία με την ίδια ταχύτητα, που θέριεψε, αποδομήθηκε πλήρως την Τετάρτη και αποσύρθηκαν άρδην κατηγορίες και συνέπειες εναντίον της νηπιαγωγού. Κι αναρωτιέται κανείς: Τι πίνετε μωρέ παλικάρια και σας πιάνει τέτοια πρεμούρα;

Σημείωση: Κι επειδή ο υπουργός της ελληνικής Παιδείας και του Πολιτισμού λέγεται Αρβανιτόπουλος και όχι ... Ελληνόπουλος, όπως θα ήταν και το σωστό άλλωστε, μήπως αυτό αποτελεί επαρκή λόγο να διωχθεί ή εν πάσει περιπτώσει να ζητηθεί η παραίτησή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: