Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Βρετανικός Αριστερός θρίαμβος:Πήγε με το Διάολο-Διαλύει ΕΕ! Παγκόσμια-A-αποκλειστικότητα!

ΜΒρετανικός Αριστερός 
δημοψηφισματικός 
θρίαμβος:  
Πήγε με το Διάολο 
να γκρεμίσει την Ευρώπη!

Από πίσω, ο ελληνικός δάκτυλος!
Πως ανακάτωσε  το 48-52%

Παγκόσμια autenergou.blogspot αποκλειστικότητα!

Όσοι καταγγέλλουν ηγετικές αριστερές Ελίτ (ελληνικές-ευρωπαϊκές-παγκόσμιες) ότι δεν έχουν μυστικό οραματικό  σχέδιο ανατροπής του καπιταλισμού,  την έχουν πατήσει!

Ο ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ  

(μετανιωμένος, ως καταγγέλλων) 

  σας αποκαλύπτει,

σε παγκόσμια αποκλειστικότητα,   

το μυστικό Αριστερό σχέδιο 8 Βημάτων, ελληνικής διαολοέμπνευσης,  που ξεκίνησε με το δημοψηφισματικό θρίαμβο στη Μεγάλη  Βρετανία προκειμένου  ν' αρχίσει η διάλυση της  Ευρώπης,  έως το 2166.  

Μετά,  προβλέπεται ευρωπαϊκή επανασυγκρότηση, αλλά αριστερή, μέχρι το 3666 ώστε να φθάσουμε στο 4666 με την Παγκόσμια Επανάσταση  και  τον Ιστορικό   Συμπαντικό  ΔιαολοΘεϊκό Συμβιβασμό.

Στο μεγαλοφυές όραμα αποκαλύπτεται ο  κυρίαρχος ΛαφαζανηΣιακός πρωτεργατικός ρόλος.

Όμως, συνεχίζεται αταλάντευτη η συνεπής άρνηση Κουτσούμπα (μη δεχόμενος  εξοβελισμό της πετοσταυροφόρας Λιάνας)  και ορίζει την    επαναστατική έναρξη το 6666.

Προδότες καλούνται οι Τωρίτες, δηλ. όσοι απαιτούν: Εδώ και τώρα Αριστερά!
Οι Αβιάστικοι  απαντούν: Η Αριστερά δε βιάζεται για να μη σκοντάψει!   
Παράδειγμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ!


Ο ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ 

σας αποκαλύπτει, 

σε παγκόσμια πρώτη:


Τα 8 μυστικά  ελιτΑριστερά Βήματα, έως το 4666, είναι:
 1ο Βήμα: Πήγε  με το  Διάολο στη Βρετανία!
Αυτό, ως συνέπεια  στο νέο  Όραμα που  εκφράζεται με το   αριστερό σύνθημα: "...πάω και με το Διάολο, προκειμένου..!".  

[Τούτο, διαμορφώνει τη  νέα αριστερή φιλοσοφία σχετικά με το "όπιο του λαού".   Έτσι,  το κυρίαρχο δόγμα πλέον είναι ότι  ο Διάολος είναι ο κακός επειδή έδωσε στους (Πρωτόπλαστους) ανθρώπους τη "Γνώση του Καλού και Κακού" και ο Θεός είναι ο καλός επειδή απαγόρευσε το μήλο της  Γνώσης στους ανθρώπους].

2ο Βήμα: Στα πλαίσια της μυστικής συνεργασίας Αριστερής Ελίτ και Διαόλου, πάντα με ελληνική σφήνα, ο δεύτερος μπήκε στο μυαλό του Θεού (καθώς αυτός ακόμη απολαμβάνει την Εβδόμη),  ενεργοποίησε τους ανώτατους θεϊκούς  τσαρλατανισμούς   και  ανακάτεψε τις κάλπες στη Βρετανία.

Έτσι, ενώ το βραδινό 52-48% ήταν  υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη, ανατράπηκε θεϊκά  μετά τα μεσάνυχτα   σε υπέρ του Brexit. 
Θαύμα! Θαύμα! Θαύμααα!

3ο Βήμα:  Το μυστικό αυτό  επιτυχές σχέδιο θα εφαρμοστεί σταδιακά και στις άλλες 27 χώρες ώστε να επιτευχθεί η διάλυση της Ευρώπης!
Προβλέπεται να ολοκληρωθεί  το 2166.

4ο Βήμα: Θα ακολουθήσουν οι εθνικές ένοπλες επαναστάσεις αλλά  μετά περίοδο 100 χρόνων   για ωρίμανση,  προετοιμασία και οργάνωση.
(Πρώτα, που αλλού,  στην Ελλάδα με τον ετοιμοαρματωμένο   ΛαφαζάνησμόΣία  ο οποίος, ως έμπειρος εθνικοσυμπορευτής  του Διαόλου,   θα κτυπήσει από μέσα,  Δούρεια).
Η ολοκλήρωση των εθνικών επαναστάσεων προβλέπονται περίπου το  2666.

5ο Βήμα: Αμέσως θα ξεκινήσει η σταδιακή επανασύσταση της νέας, αλλά Αριστερής, Ευρώπης με   Ηγεμόνα τον Έλληνα ΑρχιεπαναστάτηΣία.
Εκτίμηση ολοκλήρωσης της Αριστερής Ευρώπης, το 3666!

6ο  Βήμα: Ακολούθως, με ηγέτιδα την Αριστερή Ευρώπη,  θ' αρχίσει η παγκόσμια επανάσταση ώστε η Αριστερά, με  παγκόσμιο Ηγεμόνα της τον ΑρχιεπαναστάτηΣία, να επιβάλλει, έως το 4666, την Παγκόσμια  Αριστερά.

7ο Βήμα:   
Το 4666 θα γίνει  ο  μέγιστος  ιστορικός συμπαντικός συμβιβασμός:
α. Ο Θεός θ' αναγνωρίσει και θα παρουσιάσει ως Ισότιμο το Διάολο.
Αλλά, όχι ως Αντίχριστο που θα τρομάζει με το 666! 
β. Τα ιερατεία  θα δοξολογούν και θα προσκυνούν από κοινού Διάολο και Θεό!
γ. Ο Διάολος, μετά τον προηγούμενο συνεχή περιορισμό της Γνώσης ώστε  να επιβεβαιώνει  την καλή του θέληση και προσαρμογή στη θεϊκή βούληση,   θα διακόψει οριστικά τη Γνώση στον άνθρωπο.
Θα  εξαιρεθεί η ιατρική στον τομέα της αθανασίας μόνο για τον Αρχιεπαναστάτη/Σία.

Έτσι,  με την εξάπλωση  της  των ανθρώπων πλήρους αμάθειας, θα μπορεί να    ριζώσει  και βέβαια  να  καρποφορήσει η Παγκόσμια Αριστερή Επανάσταση.

Τότε,  ο Διάβολος θα παρουσιαστεί στους ανθρώπους, θ' αποκαλύψει τον    "Ιστορικό Συμπαντικό Συμβιβασμό"  του με το Θεό και θα κηρύξει την έναρξη της Παγκόσμιας Αριστερής Επανάστασης,
ως κοινό έργο ΔΙΑΟΛΟΥ-ΘΕΟΥ
που θα οδηγήσει στη Νέα Ζωή, αφού προηγηθεί η απαιτούμενη, και  με θυσίες,    ωριματική προετοιμασία. 
Η ανθρώπινη ωρίμανση,  τουλάχιστον σε 1984 χρόνια! 

8ο  Βήμα: Έως το 4666, επειδή το έργο ανατίθεται  αποκλειστικά στο Διάολο ο οποίος  θα  παρεμβαίνει στο Θεό, οι υπό τις Ελίτ καθοδηγούμενες  Αβιάστικες δυνάμεις πρέπει να προστατεύονται από καπνούς (μακρυά από άσβηστες τσιμινιέρες)  και να διατηρούνται ζωηρές.
Θα συνεχίσουν  λοιπόν, αποκλειστικά, ως διαρκείς βηματιστές.
Επίσης, θα λούζονται αδιάκοπα ώστε ν' απολυμαίνονται απ' τα μικρόβια των Τωριτών.
Ταυτόχρονα,  θα τους προσφερθεί από  ένα παλούκι ώστε μόνιμα να παλινδρομούν  σε, ή με, αυτό  υπό την καθοδηγητική έμπνευση του  Αρχιεπαναστάτη/Σία.

Όμως,  μέρος των  χειροποδοψυχωδεμένων Αριστερών Δυνάμεων, όλων των Αναβλητικών  αποχρώσεων,  σιγοβράζει αέναα,  αρνείται το ρόλο του άκαπνου, του βηματιστή, του παλουκιστή και ξεσηκώνεται κατά κάθε Αβιάστικου εξουσιαστή.


Πολύ φυσικό,  
σε τούτο  το μυστικό σχέδιο αρνείται συμμετοχή, απόλυτα συνεπής (και με δεξιούς διθυράμβους) στις μη Αριστερές συμπορεύσεις,   ο    εξ αποκαλύψεως ηγεμόνας  Κουτσούμπας (διάδοχος  της Μεγάλης Αλέκας) επειδή ο Διάολος  απαιτεί ν' αποσύρει τη Λιάνα  με το σταυρό στο πέτο. 

(φυσικά, η Λιάνα προτιμά να πεθάνει παρά ν' αφαιρέσει το πρώτο επαναστατικό  σύμβολο, πριν  το σφυρί και δρεπάνι, το οποίο κραδαίνει φωνασκώντας: Με Τουτο, Νικα!).

Έτσι,  ο Μήτσος  παραπέμπει την πραγματική Επανάσταση στο 6666 ώστε να προκάμει η Λιάνα να κεντήσει  τη νέα ΣταυροΣφυροΔρεπάνικη Παντιέρα,  στα διαλείμματα των  διαφημίσεων  καπιταλιστικών προϊόντων  στο RealNik - Μέγα χορηγό επικοινωνίας της πραγματικής Επανάστασης. 

  
Ειδική αποκλειστική Αποκάλυψη:
Το μεγαλοφυές μυστικό Αριστερό Αβιάστικο σχέδιο, όλων των αποχρώσεων,  προβλέπει πως, καθόλη  τη διάρκεια των  8  Βημάτων 2016-4666), δε θα προβάλλεται η κατάργηση  "εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο" ώστε να μην ενοχλείται   το ΕΘΝΙΚΟ  Δεξιό Σύστημα.
Αντίθετα, θα υπάρχει πλήρης συμπόρευση Αβιάστικων-Δεξιάς κατά των Τωριτών.

Τούτο το  μεγαλοφυές εμπνεύστηκε από τους  Αβιάστικους προκειμένου   ν' αυξάνει διαρκώς η εκμετάλλευση με  λαϊκή πείνα και δυστυχία (πλην των Ελίτ για να δυναμώνονται ως καθοδηγητές) και, στο τελικό στάδιο (4666), οι σκελετοί των λαών  να προστρέξουν  ασθμαίνοντας στην ελπίδα από τη σωτήρια  Επανάσταση. 

Κυρίως, να δείξουν ανοχή στις κάποιες  αριστερές δυσκολίες των Αβιάστικων κατά  τα πρώτα  500 χρόνια, σύμφωνα με το ομόφωνο ΛαφαζανοΣιαειδές Επαναστατικό Πρόγραμμα που συνέταξε ο εκ των  κορυφαίων εξωλόγων  καθηγητής  ΚώσταςΛ, το τσέκαρε ο πρώην -και ΤσιπροΜπαμπάς- ΑλέκοςΑ  και το δικηγόρησε, ποιος άλλος,  η παιδιόθεν μπαρουτοκαπνισμένη  ΖωήΚ  (παίρνοντας ειδική άδεια  από τη μεγάλη των δικηγόρων  απεργία, ενταγμένη στα πρώτα  επαναστατικά σχέδια ανατροπής).

Σ' αυτά τα πλαίσια, κάθε άλλο Αριστερό Κίνημα Τωριτών που θ' απαιτεί: Εδώ και τώρα Αριστερά, θα θεωρείται προδοτικό και θα καταστρέφεται, επαναστατικώ τω τρόπω,  αυτοστιγμεί.

Το νέο  Πραγματικό     Επαναστατικό Θεώρημα 
που θα εξακοντίζεται αδιάκοπα (στρατεύονται εθελοντικά: ΜεγκαΣκαϊΑντ.ΡεαλΣταρΕ.ΔολΚοντρ.ΑλφαΣταρΕν....) είναι: 

 - Όποιος Βιάζεται σκοντάφτει
- Ο ΣΥΡΙΖΑ σκόνταψε επειδή βιάστηκε. 
- Η Αριστερά δε βιάζεται για να μη σκοντάφτει!


ΜΒρετανία ζεις, 
εσύ μας οδηγείς!
Ζήτω! Ζήτω, 
η Επανάσταση!
 (Με την παράκληση να μη γνωστοποιηθεί στην Αβιάστικη   ΛαφαζανοΣιαειδή και Κουτσουμποειδή   Επανάσταση  και κινδυνέψουν οι... βιαστικοί Τωρίτες, σας κοινοποιούμε την παρακάτω ανατρεπτική πρόταση για: Παγκόσμια, Εδώ και Τώρα, Αριστερά:    http://autenergos.blogspot.gr/2016/03/1-petition-by-autenergos-april-1st.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια: