Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η καθημερινή ειδησεογραφία από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, με την εγκυρότητα και την ταχύτητα του ΠΡΩΤΟΥ ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελληνική Περιφέρεια. Τα γεγονότα μπορείτε να παρακολουθείτε από τους 100 και 100,8 των FM και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.skyfm100.com ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

"Καραμανλής ή χάος"

Επανέρχονται πολιτικά διλήμματα του παρελθόντος 2/10/2008 | 10:44 | Πηγή: SKY

"Καραμανλής ή χάος" δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Διερωτήθηκε εάν συμφέροντα επιθυμούν να εκχωρήσουν τη διακυβέρνηση σε Παπανδρέου και Τσίπρα. Τόνισε παράλληλα ότι θα εξαρτηθεί από πολλά εάν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές και η κυβέρνηση όπως είπε δεν έχει κανένα πρόβλημα να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία. Ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε ότι δεν χρειάζεται να δημιουργούμε πολυχρωμία και πολυφωνία σε μία κρίσιμη κατάσταση και ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΕΦΑΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Αντιμέτωποι με τραγικά αδιέξοδα γιατροί και προσωπικό - Αναρμόδια ακόμη και η ΔΥΠΕ 2/10/2008 | 16:59 | Πηγή: SKY

Στον αέρα κοντεύει να τιναχτεί η λειτουργία του νοσοκομείου της Ρόδου. Η κατάσταση μέρα με τη μέρα γίνεται πιο δραματική με τις υποσχέσεις του Υπουργού Υγεία Δημήτρη Αβραμόπουλου να παραμένουν απλά υποσχέσεις. Από τη μία η εκκρεμότητα που παραμένει με τις προσλήψεις προσωπικού και από την άλλη το σοβαρό πρόβλημα με τα ιατρικά απόβλητα δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη υπάρχουσα ατμόσφαιρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο Α' ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Αναζητούνται από τη δικαιοσύνη οι ευθύνες για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ρόδο 2/10/2008 | 17:02 | Πηγή: SKY

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαδικασίας των καταθέσεων στην δικαιοσύνη από τον Νομάρχη, τους δημάρχους και εκπροσώπους φορέων της περιοχής μας για την μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου στην Ρόδο η οποία αποτέφρωσε χιλιάδες στρέμματα δάσους στην Νότια και Κεντρική Ρόδο. Ο ογκώδης φάκελος διαβιβάστηκε στα χέρια του προϊσταμένου εισαγγελίας πρωτοδικών Ρόδου Γιώργο Οικονόμου ο οποίος είχε διατάξει και την σχετική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα

Επισκεφθείτε το site μας για την πλήρη ενημέρωση σας!

Λάβατε το email αυτό γιατί είσαστε εγγεγραμμένοι στο newsletter του SKY. Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε αυτό το email, παρακαλούμε προχωρήστε στη διαγραφή σας μέσα από τη σελίδα του SKY, http://www.skyfm100.com. Σχεδιασμός & ανάπτυξη: Webland Studios

Δεν υπάρχουν σχόλια: