Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογικές κινήσεις του υποψηφίου δημάρχου

ΖΩΧΙΟΥ Γιάννη

2/10/2010

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Επικοινωνία: e-mails: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com izochios@tellas.gr

τηλ. 6937179122 http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

Δήμος ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μεταφέρονται οι Σαββατοκυριακάτικες συναντήσεις και συνεργασίες με απόδημους και συνεργάτες στην Αθήνα του ΖΩΧΙΟΥ Γιάννη, λόγω επιστροφής του στην Κέρκυρα.

Η επιστροφή έγινε προκειμένου να ανταποκριθεί στην πρόσκληση των δύο Καναλιών, ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ και ΚΟΡΦΟΥ ΤΣΑΝΕΛ για κοινή παρουσία όλων των υποψηφίων Δημάρχων.

Ο Γ. Ζωχιός θεωρεί κυρίαρχο προεκλογικό στοιχείο την κοινή εμφάνιση και διάλογο μεταξύ των υποψηφίων στα ΜΜΕ αλλά και στις συγκεντρώσεις σε όλες τις νέες Κοινότητες και την Πόλη αφού έτσι, ο κάθε κάτοικος, θα παρακολουθεί θέσεις-αντιθέσεις, ερωτήσεις-απαντήσεις όλων μαζί και θα κρίνει έχοντας σαφέστερη εικόνα, σε αντίθεση με τους μονολόγους. Αλλά και ο θεσμός των Λαϊκών Συνελεύσεων σε κάθε κοινότητα, που θα είναι κορυφαία λειτουργία στο Δήμο αν η ΝαΚ εξουσιοδοτηθεί από το λαό στις 7 Νοέμβρη, στηρίζεται σημαντικά με ενιαίες προεκλογικές εμφανίσεις, διαλόγους, ερωτήσεις, κρίσεις

- Στο ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ, την Παρασκευή 1/10/2010, οι 5 από τους 7 υποψήφιους δημάρχους, στα πλαίσια του τηλεοπτικού χρόνου, παρουσίασαν πτυχές των θέσεών τους και απάντησαν στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και σχόλια των δημοσιογράφων.

Ο ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης, αφού η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ) είχε δημοσιοποιήσει τη διακήρυξη και συνολικά τις προγραμματικΕΣ αρχΕΣ έως 20 Αυγούστου, είχε την ιδιαίτερη δυνατότητα να παρουσιάσει στους τηλεθεατές και στους ομοτράπεζους βασικά προγραμματικά στοιχεία, τα μέσα με τα οποία θα υλοποιηθούν καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης του χρέους και των λειτουργικών εξόδων. Τόνισε με έμφαση ότι συμμετέχει στις εκλογές επειδή έχει ολοκληρωμένο και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμα το οποίο διαμορφώθηκε από το όραμα 30 χρόνων για την Κέρκυρα και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο γιατί είναι ένας ο δήμος, . Σημείωσε δε ξανά ότι, η συμμετοχή του στις εκλογές έχει νόημα, μόνο αν μπορεί να υλοποιηθεί το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ πρόγραμμα της ΝαΚ.

- Τη Δευτέρα, 4/10/2010 ώρα 10 βράδυ, θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του ΚΟΡΦΟΥ ΤΣΑΝΕΛ για κοινή παρουσία των υποψηφίων δημάρχων.

- Το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος δήμαρχος θα έχει μη προγραμματισμένες επαφές με κατοίκους και φορείς, θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και θα συνεχίσει τις συνεργασίες για το ψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: