Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΝαΚ: Μόνο η υλοποίηση των

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

βρίσκεται στα ενδιαφέροντά της!

7/10/2010

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Επικοινωνία: e-mails: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com izochios@tellas.gr

τηλ. 6937179122 http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

Δήμος ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Κυρίες/Κύριοι,

Συμπατριώτισσες/Συμπατριώτες,

Μετά τις περιοδείες και τις εμφανίσεις στα τοπικά κανάλια του υποψηφίου δημάρχου ΖΩΧΙΟΥ Γιάννη, η ΝαΚ δέχτηκε πολλά μηνύματα σχετικά με τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ αφού, αν και έχουν δημοσιοποιηθεί από τον Αύγουστο, ορισμένα ΜΜΕ δεν έχουν αναφέρει οτιδήποτε σχετικό.

Την αποστέλλουμε λοιπόν ξανά (Βρίσκονται στα συνημμένα σας και http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html )ώστε οι αναγνώστες αλλά και οι δημοσιογράφοι-σχολιαστές να λειτουργούν με τα πραγματικά δεδομένα.

Διευκρινίζεται ότι, από τα σχήματα που έχουν ανακοινώσει τον υποψήφιο δήμαρχο, μόνο η ΝαΚ μέχρι σήμερα έχει καταθέσει Πρόγραμμα για το νέο Δήμο.

Οι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ της ΝαΚ είναι πλήρεις για το σύνολο των προβλημάτων Κέρκυρας-Διαπόντιων, σαφείς, αναλυτικές, με προσδιορισμένα τα μέσα υλοποίησης και κύρια ξεκινά να υλοποιείται συνολικά από 1/1/2011.

Οι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ είναι ανατρεπτικές διότι μόνο με ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι δυνατόν να βγουν από τη μακρόχρονη κρίση. Αντίθετα, κάθε μπαλωματική επιδίωξη δεν προσφέρει λύσεις και το 2014 η κατάσταση στα Νησιά μας θα έχει χειροτερέψει.

Η ΝαΚ, από τον Ιούνιο που πρώτη ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στις εκλογές, προσδιόρισε ότι θα συμμετάσχει επειδή:

-Είναι ένας ο Δήμος Διαπόντιων-Κέρκυρας

-Έχει πλήρες και ανατρεπτικό πρόγραμμα.

Αποσαφήνισε δε ότι μόνο αν μπορεί να το υλοποιήσει έχει σημασία η συμμετοχή της. Οτιδήποτε άλλο δεν βρίσκεται στα ενδιαφέροντα της ΝαΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: