Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

21/10/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

Οι «Πνευματικοί»

και τα «Τέκνα»:

Πολιτικοί-Δικαστές!

21/10/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

Πολλοί δικαστικοί (έως ανώτατοι), «πνευματικά τέκνα» του Εφραίμ και του Αγίους Όρους, είναι εξαρτημένοι αφού είναι υποχρεωμένοι να πειθαρχούν τυφλά στους… πνευματικούς καθοδηγητές τους, καλογέρους.

Πολιτικοί, δικαστικοί, κοινωνικοί παράγοντες γίνονται όργανα της διεφθαρμένης δεσποτικής και καλογερικής εξουσίας.

Χαρακτηριστικό το χτεσινό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας:

Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με ράσο δίπλα στον Εφραίμ
Του ΣΤΡΑΤΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ
Διαρκούσης της «ατυχήσασας» δικαστικής έρευνας σχετικά με την παραχώρηση εκτάσεων του Δημοσίου στη Μονή Βατοπεδίου και πολύ πριν συνταξιοδοτηθεί, ο υπεύθυνος της έρευνας, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ελευθέριος Βορτσέλας, αποτελούσε τη συνοδεία του ηγουμένου της μονής στα ανά την Ελλάδα ταξίδια του, αλλά και τιμήθηκε μέσα στη Μονή Βατοπεδίου με τον τίτλο του «αναγνώστη» και του φορέθηκε... ράσο.
Η αποκαλυπτική σημερινή φωτογραφία δείχνει τον κ. Βορτσέλα και τον επιχειρηματία και στενό συνεργάτη του κ. Εφραίμ, Φοίβο Χριστοδουλίδη, τον παρουσιαζόμενο στα ταξίδια του κ. Εφραίμ ως πρόεδρο του Κέντρου Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού, στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου στο αρχονταρίκι της μονής. Εκ δεξιών καθήμενοι και οι δύο του ηγουμένου της μονής λίγο μετά τη χειροθεσία διά της οποίας τους δόθηκε το δικαίωμα της ρασοφορίας!........ Περισότερα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: http://www.enet.gr/online/online_text

Δεν υπάρχουν σχόλια: