Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Κατεπείγον:

Από ανακοίνωση στην ΕΡΤ

Η ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΦΗ;

Πριν λίγο, από την ΕΡΤ3, ο Άγιος Δεσπότης Θες/νικης, Μακεδονομάχος κ. ΆΝΘΙΜΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ότι ο Θεός του χάλασε το αεροπλάνο του Καραμανλή που θα πάρει στην Κέρκυρα τον Σκοπιανό (χριστιανό) Πρωθυπουργό για να κουβεντιάσει με τη Ντόρα και άλλους… Εξωτερικούς .

Πατήστε εδώΌμως, ο Μακεδονολάτρης FYROMαρχηγός, Νίκολα Γκρούεφσκι επιμένει να πάει στην Ιερά Νήσο του Θαυματουργού Σπυρίδωνα.

Επειδή ο Θεός των Ελλήνων δεν πρόκειται να επιτρέψει τέτοια μόλυνση του περιούσιου λαού Του, θα καταστρέψει κάθε μολυσματική εισαγόμενη εστία.

Η καρβουνοποίηση και βύθιση της Κέρκυρας θεωρείται δεδομένη.

Ειδικοί Κερκυραιολόγοι υπενθυμίζουν το μεγάλο Θαύμα (πριν 300 χρόνια ένας καλόγερος έριχνε μπαρούτι από το Φρούριο) με θάνατο 10 εκατοντάδων Κερκυραίων και το γκρέμισμα της μισής Πόλης όταν οι θρασείς (μιασμο)Καθολικοί κρέμασαν καντήλα στο Ναό του Θαυματουργού (κρίμα, δε λιτανεύετε κι αυτό το Θαύμα! Ελπίζουμε!).

Όμως, πρέπει ν’ αδειάσει αμέσως η Νήσος. Ν’ αρχίσουν και λιτανείες, δεήσεις, νηστείες.

Να στείλουν και αντιπροσωπεία να ικετέψουν τον Άγιο Άνθιμο μήπως καταπραΰνει τα θεϊκά νεύρα! Να βγει στην ΕΡΤ που σίγουρα τη βλέπει, ως θεούσα!

Προτεινόμενη Προσευχή: Θεέ, Δημιουργέ, Πάνσοφε, Πανάγαθε, της αγάπης και της συμπόνιας, εσύ που δημιούργησες σεισμούς, λιμούς καταποντισμούς, πυράς, μαχαίρας, λυπήσου μας! Θα σου στείλουμε τη Δεξιά του Αγίου μας με πασουμάκια! Και το κάτι τι μας στους εκπροσώπους Σου!

21/6/2509 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: