Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Τελικά ο Λύκος θα Φυλάει τα πρόβατα !

Έφεραν το πρόγραμμα Ερμής και στην Κέρκυρας

Από: Τηλέμαχο Γαβαλά Δημοτικό Σύμβουλο

Όλοι οι αγώνες για ένα καλύτερο περιβάλλον για έναν έλεγχο όπως πραγματικά θα ήθελαν οι ευαισθητοποιημένοι δημότες απομακρύνεται με συμπαραστάτη τον Δήμο !

Για να γίνω περισσότερο σαφής . Στο δημοτικό συμβούλιο ήλθε πριν περίπου 4 χρόνια η πρόταση για το Πρόγραμμα Ερμής κάποιοι αντιδράσαμε έκτοτε η πρόταση αποσύρθηκε και χωρίς ποτέ να επανέλθει υλοποιήθηκε τώρα επί Δημαρχίας του δήμαρχου Μικάλεφ <<Στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΡΜΗΣ» ο Δήμος Κερκυραίων τοποθέτησε κεραία μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολία ς στην οροφή του Δημοτικού Θεάτρου.>> Το πρόγραμμα " .ΕΡΜΗΣ" είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα συνεχούς μέτρησης και ελέγχου της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων στο περιβάλλον........ ..................

. Η Δ.Ε.Η. να υποχρεούται να διακόπτει άμεσα την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που οι αρμόδιες αρχές διατάξουν την διακοπή λειτουργίας (προσωρινή ή μόνιμη) κάποιας κεραίας.

Και βέβαια να μας απαντήσει ο Δήμος Ποιος ξανά αδειοδότησε ;και πότε ;το Πάρκο Κεραιών στο Λόφο Αβράμη {Πάνω από τα γενικά λύκεια της πόλης και δίπλα στο νοσοκομείο }.

Ποιος έδωσε την άδεια να τοποθετηθεί κεραία κινητής στο Νησάκι Βίδο ;{δίπλα στον κατασκηνωτικό χώρο των μικρών παιδιών}

Σημ Αξιοσημείωτο είναι ότι τα όρια επικινδυνότητας που έχουν θεσπιστεί και ισχύουν στην Ελλάδα είναι δεκάδες φορές υψηλότερα από τα όρια που ισχύουν σε άλλες χώρες όπως πχ στην Αυστρία ..........................ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: