Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Η «Σοσιαλιστική» Κυβέρνηση συνεχίζει με:

ΝΕΤ-ΕΡΤσκοταδισμού;

Ενώ μας πνίγει με πολύωρα εκκλησιάσματα

η ΝΕΤ έκοψε την κυβέρνηση

ή η κυβέρνηση δεν… ήθελε;

Σημαντική συνεδρίαση σήμερα του υπουργικού συμβουλίου και περιμέναμε ν’ ακούσουμε άμεσα τους υπουργούς τι μας επιφυλάσσουν. Αν πράγματι σχεδιάζουν για το λαό ή ενάντια των συμφερόντων του! Θέλαμε να κρίνουμε μόνοι και όχι να περιμένουμε τι θα μας σερβίρουν υποτακτικοί (στο κράτος και στο κεφάλαιο) δημοσιογράφοι. Με τη γνώση θα μπορούμε να παρακολουθούμε τα αποτελέσματα, αφού πρώτα κρίνουμε, αντιδράσουμε, απαιτήσουμε. Όμως, η ΝΕΤ μετά τρεις εισηγήσεις και το ραδιόφωνο μετά 5 υπουργούς έκοψε τη ζωντανή μετάδοση.

Ήταν επιλογή της ΝΕΤ-ΕΡΤ

ή η κυβέρνηση φοβόταν

να ακουστούν όλα;

Αν είναι επιλογή της ΝΕΤ, τότε επιβεβαιώνεται ο σκοταδισμός που εκπέμπει στηρίζοντας την αποχαύνωση της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε Κυριακή ΕΡΤ1,3 μεταδίδουν 3-5 ώρες τις ποικίλες σκοταδιστικές ανοησίες που συντελούνται στους ναούς (ακόμη και πολύωρες εμετικές ομιλίες χειροτονημένων δημ. Υπαλλήλων) σε συνδυασμό με βλακώδη μονόλογα κηρύγματα με κορύφωση του μουλά της Θεσσαλονίκης Άνθιμου, ιδιόκτητη της ΕΡΤ3. Αλλά και συχνά έχουμε καθημερινές πολύωρες λειτουργίες, από εορτάζοντες τοπικούς… άγιους ή το φιλόδοξο Φανάρι που μεθοδεύει να ξαναστήσει το Βυζάντιο στην Τουρκία σε βάρος των συμφερόντων συμφέροντα του ελληνισμού.

Αυτά λοιπόν θα επαναλαμβάνει

η… σοσιαλιστική κυβέρνηση;

Συνέχεια του σκοταδισμού;

14/1/2510 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: