Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Με συντονιστή τον «Μουλά» Άνθιμο

ΔΩΔΑΚΑΘΕΪΣΤΕΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,

ακροδεξιοί-φονταμενταλιστές,

εναντίον των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Ακροδεξιά φοβική συγχορδία εξυφαίνεται από «ανθέλληνες» Ορθόδοξους και κάποιους οπαδούς του Δωδεκάθεου εναντίον των δικαιωμάτων των μεταναστών στην Ελλάδα.

Υπονομεύοντας από κοινού τον Ελληνικό Πολιτισμόσυμπορεύονται στην πρόκληση φόβου στο λαό ενόψει της ψήφισης του ακρωτηριασμένου νομοσχεδίου (από τη συμβιβασμένη, προς τη ΔΕΞΙΑ, ΠΑΣΟΚική Κυβέρνηση) για τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών.

Επιβεβαιώνεται έτσι (ξανά και ξανά) ότι όλες οι θρησκείες, ως ανθρώπινα και μόνο δημιουργήματα, είναι ίδιες και αποκλειστικόσκοπό έχουν το φόβο, την υποδούλωση και εξαθλίωση του ανθρώπου ώστε να τον εξουσιάζουν, εμπορεύονται καιεκμεταλλεύονται.

Έτσι λοιπόν οι ανθέλληνες Ελληναράδες Χριστιανοί-Δωδεκαθεϊστές, συνεργαζόμενοι, ενσπείρουν φόβο και τρομοκρατούν επειδή τρέμουν να συγκριθούν με τους άλλους πολιτισμούς αφού θα αποδειχθεί ότι όλες οι θρησκείες είναι ίδιες και δολοφονικές!

Τρέμουν τους Μετανάστες μας επειδή

αγκαλιάζουν τον «Ελληνικό Πολιτισμό», τον

σπουδάζουν, διαδίδουν! Δεν τον ντρέπονται!

Δεν είναι οι μετανάστες που κατακρήμνισαν τον Πολιτισμός μας αλλά οι διαχρονικοί σκοταδιστές Χριστιανοί με τους οποίους συνεργάζονται οι Δωδεκαθεϊστές. Τα σκοταδιστικά Ιερατεία τους, μη «θέλοντας» να δημιουργήσουν πολιτισμό, τρέμουν μπρος στους «φιλέλληνες» Μετανάστες που θέλουν και μπορούν να αναδεικνύεται ο «Ελληνικός Πολιτισμός» και όχι βέβαια οι αθλιότητες ή ανοησίες των αρχαίων Ελλήνων που θέλγουν τονΔωδεκαθεϊκό και ΧριστιανοΟρθόδοξο φονταμενταλισμό τους με κύριο εκφραστή τους τον αγιατολάχ Δεσπότη της Θεσσαλονίκης. Φονταμενταλισμός που δε στρέφεται μόνο κατά των Μεταναστών μας, αλλά και σε κάθε Έλληνα που δεν υποκύπτει στον ανθελληνισμό τους.

Πλήρη, λοιπόν, πολιτικά-κοινωνικά-οικονομικά δικαιώματα στους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ! Μόνο έτσι επιβεβαιώνεται-αναδεικνύεται ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

Μόνο έτσι γκρεμίζεται ο διαθρησκευτικός

σκοταδισμός και εκμετάλλευση.

5 σχόλια:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ είπε...

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ''ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ'' ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΝ ΤΟΥ

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Από: ΒΛ. ΡΑΣΣΙΑΣ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ λάβαμε το παρακάτω:

Χαίρε φίλε.

Οι "Δωδεκαθεϊστές" που αναφέρεις είναι οι... γιαλαντζί "Δωδεκαθεϊστές" που χτυπάνε και εμάς που ακολουθούμε την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, η οποία είναι ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ανεκτική και δημοκρατική.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ να χαρίζεις την Αρχαία Ελλάδα λεία στους φασίστες και άλλοθι στους ρωμιούς.

Υ.Γ. Ενδεικτικά σου αναδημοσιεύω από το κλειστό φόρουμ του ΥΣΕΕ ( http://www.ysee.gr/ ) ένα ωραίο σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία από την χθεσινή διαδήλωση στην Αθήνα: "Έλληνες ρωμιοί διαδηλώνουν για υπεράσπιση του αποκλειστικού τους δικαιώματος να λεηλατούν και να καταστρέφουν μόνο αυτοί την Ελλάδα".

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Λάβαμε από: Γιάννης ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ

Αγαπητέ κ. Ζωχιέ,

Πράγματι, κ. Ζωχιέ, όλες οι "θρησκείες" διαστρεβλώνουν τα πράγματα, αλλά πρέπει να γίνει κάποια διάκριση διότι όλες οι "οι θρησκείες", παρά τα στραβά τους, δεν είναι όλες ίδιες. Παρά τα σταβά και ανάποδα της χριστιανικής θρησκείας δεν είναι δίκαιον να συγκρίνεται με τον Ινδουισμό ή τον Ισλαμισμό....
Όποιος διαβάσει τον όρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την Καινή Διαθήκη του Κυρίου Ιησού Χριστού θα διαπιστώσει ότι δεν γίνονται φυλετικές και άλλες διακρίσεις. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός δεν έκανε ποτέ τοιούτου είδους διακρίσεις. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που εδιώχθη... Στην Καινή Διαθήκη είναι γραμμένο:
"όπου δεν είναι Έλλην και Ιουδαίος, περιτομή και ακροβυστία, βάρβαρος, Σκύθης, δούλος, ελεύθερος, αλλά τα πάντα και εν πάσιν είναι ο Χριστός." (Κολοσσαείς 3:11)
"Δεν είναι πλέον Ιουδαίος ουδέ Έλλην, δεν είναι δούλος ουδέ ελεύθερος, δεν είναι άρσεν και θήλυ• διότι πάντες σεις είσθε εις εν Χριστώ Ιησού•" (Γαλάτας 3:28)

Δεν πρέπει όμως να αδικούμε εκείνους που φοβούνται μήπως ''ορισμένοι' μετανάστες μετατρέψουν την Ελλάδα σε νέο Κόσσοβο ή σε Ιράν...........

Κλείνων, θα ήθελα να προσθέσω ένα σημείο άσχετο προς το θέμα των μεταναστών αλλά σχετικό με την πρόσφατη αλληλογραφία μας. Διεπίστωσα ότι δεν μου απαντήσατε στη δεύτερη απάντησή μου προς εσάς.

Σας χαιρετώ και θα περιμένω την απάντησή σας. Εάν μάλιστα θέλετε, φιλοξενείστε την απάντησή μου, έστω και αν είναι μακροσκελής, στο blog σας.

Γιάννης ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Απάντηση στον κ. Γιάννης ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ:

Σεβαστέ κ. Μπαλτατζή καλησπέρα σας,
Ζητώ συγνώμη. Όμως, Δεν σας ξέχασα. Ταξίδεψα στη Γενέτειρα Κέρκυρα και τώρα προσπαθώ να καλύψω λίγο τα κενά.
Διάβασα στοιχεία του βιογραφικού σας και στη μνήμη μου ήλθαν στοιχεία γνωστά από το παρελθόν. Φαίνεται είχα… διαβάσει κάπου κάποια από αυτά.
Λυπάμαι για την ταλαιπωρία στη ζωή σας. Αλλά ήταν μια επιλογή σας ο μη… συμβιβασμός και αυτό σας έδινε δύναμη να υπομένετε. Χαίρομαι που σας γνωρίζω και γίνομαι αποδέκτης σημαντικών πτυχών της ζωής σας.


Τώρα για τα σημερινά:
Ήδη έχω αναρτήσει στο http://autenergos.blogspot.com/ το σχόλιο σας.

Όπως γνωρίζετε, η κάθε διακήρυξη κρίνεται από το σύνολό της και κυρίως από το πώς ερμηνεύεται και εφαρμόζεται από τους… εντεταλμένους, τους οποίους ο Διακηρυχτής αποστέλλει, ελέγχει, ανακαλεί.
Σας παραθέτω τα παρακάτω όπου ο Ιησούς διδάσκει τον χωρισμό, το μίσος μεταξύ των ανθρώπων.
Εις οδόν εθνών μη υπάγητε, και εις πόλιν Σαμαρειτών μη εισέλθητε

Και όστις δεν σας δεχθή, μηδέ ακούση τους λόγους σας, εξερχόμενοι εκ της οικίας, ή της πόλεως εκείνης, εκτινάξατε τον κονιορτόν των ποδών σας.

Θέλει δε παραδώσει αδελφός αδελφόν εις θάνατον, και πατήρ τέκνον και θέλουσιν επαναστή τέκνα κατά γονέων, και θέλουσι θανατώσει αυτούς.

Μη νομίσητε ότι ήλθον να βάλω ειρήνην επι την γήν δεν ήλθον να βάλω ειρήνην, αλλά μάχαιραν.
Διότι ήλθον να διαχωρίσω άνθρωπον κατά του πατρός αυτού, και θυγατέρα κατά της μητρός αυτής, και νύμφην κατά της πενθεράς αυτής.
Και εχθροί του ανθρώπου θέλουσιν είσθαι οι οικιακοί αυτού.


Πέρα από αυτά, πεστε μου μια περίοδο του Χριστιανισμού δίχως αίμα, βία, μίσος, καταστροφές, πολέμους.
Ξεχνάτε το… εν τούτω νίκα με τον Σταυρό;

Αλλά και οι εκπρόσωποι του Ιησού, τι άλλο πράττουν διαχρονικά;

Ξέρω την απάντηση: Δεν εκφράζουν τον Ιησού!
Μα είναι οι… απεσταλμένοι του! Αυτός τους… στέλνει, τους… φωτίζει και τους… καθοδηγεί τι να πράττουν και λέγουν. Αν δεν τον εκπροσωπούν, γιατί δεν τους… ανακαλεί; Πως ξέρω ότι πρέπει να πράττω (και πως) διαφορετικά από όσα οι… απεσταλμένοι του πράττουν και λέγουν; Αν πράξω αντίθετα, προς ποιον; Αν συμπορευτώ, με ποιον; Και πως ξέρω αν με καταδικάσει αν διαφωνήσω με τον… μεν και συμφωνήσω με τον… δε;
Κύριε Μπαλτατζή, μιλάμε για…. θεό παντογνώστη, παντοδύναμο, δημιουργό!
Κύριε Μπαλτατζή αν ο Ιησούς είναι θεός δεν μπορεί να… κρύβεται και να ζητάει από εμέ να ξεχωρίσω ποιοι από τους… απεσταλμένους του τον εκπροσωπούν σύμφωνα με τη… βούλησή του.


Τέλος κατανοώ κάθε… φόβο. Όμως, εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτόν. Επισημαίνω τον καλλιεργούμενο, εμπορευόμενο, προπαγανδισμένο φόβο.


Με εκτίμηση
Γ. Ζωχιός

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Νέο σχόλιο από τον κ. Γιάννη Μπαλτατζή

Αγαπητέ κ. Ζωχιέ,

Πριν απαντήσω στα σχόλιά σας, επωφελούμαι της ευκαιρίας να σας πληροφορήσω ότι η λέξη "Γενέτειρα" Κέρκυρα έφερε στη μνήμη μου τρεις εκλιπούσες αλλά μεγάλης αξίας Κερκυραϊκές προσωπικότητες που γνώρισα τα παλιά χρόνια. Ο πρώτος ήταν ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μεταλληνός Διδάκτωρ των Μαθηματικών, Γενικός Διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και ιδρυτής της Ελευθέρας Ευαγγελικής Εκκλησίας Αθηνών και πάσης Ελλάδος. Αξέχαστη και ανεπανάληπτη προσωπικότης! Νέος ών απεφάσισε να καταστρέψει την Αγία Γραφή, αυτό το λεγόμενο όποιον του λαού... Αποτέλεσμα: Έγινε ο πλέον θερμός και πάνω από όλα ειλικρινής οπαδός του Χριστού. Στα πενήντα χρόνια της πνευματικής του διακονίας ἐφύτευσε'' πάνω από 50 εκκλησίες στον ελλαδικό χώρο. Οι Μιλτιάδης Αγγελάτος, Διευθυντής του Υπουργείου των Εξωτερικών και ο Ιωάννης Έρτσος, λογιστής, σφόδρα αριστεροί, πολέμιοι του Ευαγγελίου θέλησαν να πολεμήσουν μετά μανίας τον Χριστόν. Αποτέλεσμα: Άφησαν πίσω έργον υπέρ του Χριστού απαράμιλλον! Και οι τρείς, καίτοι αποθανόντες ακόμα λαλούν: Γρεμίζουν την πλάνη και οικοδομούν όλους εκείνους που αγαπούν τον Χριστόν εν αληθεία, εν αδιαφθορία! Εύχομαι ολόψυχα να τους μιμηθείτε... Τότε δεν θα μάχεσθε πλέον δια τα εφήμερα αλλά διά τα αιώνια...

Με εξέπληξε η γνώση που έχετε ορισμένων εδαφίων αλλά με απογοήτευσε η ερμηνευτική σας!!! Το γράμμα θανατώνει το δε πνεύμα ζωοποιεί! Είσθε εκτός πάσης ερμηνευτικής αρχής και μεθόδου. Τα πνευματικά συγκρίνονται με τα πνευματικά... Ο Χριστός δεν είναι ρατσιστής και είναι "Ο Άρχων της ειρήνης". Εξ ενός αίματος μας έκαμε όλους. Το γεγονός ότι ξεύρετε την απάντησή μου δια πάντα τα κακώς κείμενα με παρηγορεί ότι έχω να κάνω με άνθρωπο σκεπτόμενο και νουνεχή. Μπορεί να διαφωνεί με τον συνομιλητήν του αλλά δεν εθελοτυφλεί ούτε και δεν φανατίζεται.

Συγγνώμη κ. Ζωχιέ, αλλά για ποιούς απεσταλμένους του Θού μιλάτε; ¨Όπως στην περίοδο της Παλαιάς Διαθήκης, όταν ο λαός ήταν πνευματικά ξεπεσμένος, όποιος ήθελε καθιέρωνε τον εαυτόν του... έτσι και τώρα! Ο λόγος του Θεού λέγει χαρακτηριστικά "εξ αιτίας σας το όνομά μου βλασφημείται"!!! Το πρόβλημα είναι αλλού: Ο Θεός δεν έφτιαξε ρομποτάκια αλλά ανθρώπους με θέληση, με ικανότητα εκλογής... Η ώρα της κρίσεως γιατί υπάρχει; Έκαστος ημών περί εαυτού θέλει δώσει λόγον. Ο Θεός μακροθυμεί. Η μακροθυμία Του σύντομα θα πάρει τέλος και "ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον μπάγκον του". Μέγα ποσοστόν εξ αυτών των λεγομένων πνεματικών ηγετών είναι σαν εκείνους που περιγράφει ο Ησαϊας: "Οι δε φύλακες αυτού είναι τυφλοί• πάντες χωρίς νοήσεως• πάντες κύνες άλαλοι, μη δυνάμενοι να υλακτήσωσι• κοιμώμενοι, κοιτόμενοι, αγαπώντες νυσταγμόν• ναι, κύνες αδηφάγοι, οίτινες δεν γνωρίζουσι χορτασμόν και ποιμένες, οίτινες δεν γνωρίζουσι σύνεσιν• πάντες είναι εστραμμένοι προς την οδόν αυτών, έκαστος εις το μέρος αυτού, διά το κέρδος αυτών." (Ησα. 56:10-11). Όταν εργαζόμουν ακόμη ως νέος στα χωριά, οι παπάδες του χωριού και οι αγροφύλακες ήταν από τους μη έχοντας και κατέχοντας του χωριού.Ήταν η μόνη λύση για να επιβιώσουν... Ας μη συνεχίσω...
Κλείνοντας, θα ήθελα να θίξω ένα τελευταίο σημείο. Ο Χριστός δεν θα κατέβει τώρα για να κάνει διαχωρισμόν μεταξύ εριφίων και προβάτων. Μας έχει δώσει τον λόγον Του που είναι ικανός να καταστήσει πάντα άνθρωπον ικανόν να κάμει διάκρισιν μεταξύ του δουλεύοντος και του μη δουλεύοντος τον Θεόν, καθώς είναι γεγραμμένον...

Εύχομαι να έγινα κατανοητός και να συνεχίσουμε, τουλάχιστον μέχρι καιρού, την ενδιαφέρουσα συζήτησή μας.

Γιάννης Μπαλτατζής