Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΑΛΦΑ!

Ο Σαμαράς, όπως και με την ομαδάρχισσά του στην ευρώπη Μέρκελ, πέτυχε να ανατρέψει αυτό που η κυβέρνηση θα θεωρούσε μεγάλη επιτυχία.

Με τη Μέρκελ συνεργάστηκε μυστικά να επιβληθεί το Μνημόνιο και η Τρόικα αλλά αυτός να φαίνεται αντίθετος.

Τώρα, κατόρθωσε να ακυρώσει τον τραπεζικό γάμο. Πληροφορίες λένε ότι, εκτός των άλλων, χρησιμοποίησε και την εργατική εκπροσώπηση για να ασκήσει τη μέγιστη δυνατή πίεση. Δεν μπορούσε να αφήσει να ολοκληρωθεί αυτό που, όπως λέγεται, η κυβέρνηση θα χρησιμοποιούσε ως προωθητική δύναμη και ως πράξη έντονου εντυπωσιασμού!

Ο Σαμαράς επεδίωξε αυτή την επιτυχία ώστε, τουλάχιστον, να καθυστερήσει την τραπεζική συνένωση και να εισπράξει η κυβέρνηση το ανάλογο κόστος.

Πληροφορίες του ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ αναφέρουν ότι η ΝΔ εκτίμησε πως, ακόμη και να προχωρήσει ο γάμος αργότερα, θα έχει χάσει τον εντυπωσιασμό που επεδίωκε η κυβέρνηση.

Ο Σαμαράς λοιπόν, εκτός από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, έχει τρία ακόμη τεράστια κατορθώματα στο ενεργητικό του:

-”Επέβαλε” Μνημόνιο-Τρόϊκά ενώ αυτοπροβάλλεται ως αντιμνημονιακός!

-Υφάρπαξε υπόσχεση αθώωσης του Καραμανλή για τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα και το βούλιαγμα της Χώρας ( την εξήγγειλε μέσω του ακροδεξιόστροφου ΠΑΣΟΚου Μπένυ) .

-Πέτυχε την αθώωση της ΝΔ για Βατοπέδι-Ζήμενς, κουκουλώνοντας τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης.

Αναδεικνύεται έτσι ως ένας από τους μεγάλους ΔΕΞΙΟΥΣ ηγέτες της Χώρας! Σίγουρα θα κυβερνήσει! Αυτά είναι τα απαιτούμενα προσόντα ενός άξιου ΔΕΞΙΟΥ Ηγέτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: