Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Συνδ.εργαζ.ενέργειας Εργατική αλληλεγγύη:Επιστολή στην ΕΡΤ 3


Επιστολή στην ΕΡΤ 3 

Κύριε διευθυντά:
Σας μεταφέρουμε τη θερμή παράκληση εκ μέρους των μελών του Συνδικάτου μας που εργάζονται στην Ηλεκτρική Ενέργεια, των εργαζομένων της ΔΕΗ και μεγάλης μερίδας των Πολιτών της Περιοχής μας, να επαναληφθεί στο κανάλι σας η προβολή του ντοκιμαντέρ «ο ασκός του Αιόλου» γιατί:
  1. Είναι η μοναδική πηγή που εκφράζει και μια άλλη άποψη ενάντια στην μιντιακή δικτατορία της λεγόμενης «Πράσινης ανάπτυξης» η οποία στην ουσία είναι «κατάμαυρη» περιβαλλοντολογικά και καταστροφική σε ότι αφορά τα οικονομικά.
  2. Φέρνει στο φως της δημοσιότητας τους αγώνες όλων των περιβαλλοντολογικών και εξωραϊστικών κινημάτων που αναπτύχθηκαν τα δέκα τελευταία χρόνια σ ολόκληρη τη Χώρα μας ενάντια στην καταστροφική εγκατάσταση αιολικών πάρκων.
  3. Ενημερώνει τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας για τους λόγους που το κόστος του ρεύματος έφτασε στα ύψη για να χρηματοδοτηθούν οι «πράσινες κομπίνες» τις οποίες το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει!
  4. Είναι πολλοί οι συνάδελφοι και οι συμπολίτες μας που για διάφορους λόγους δεν είδαν το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ και έμαθαν από άλλους για το περιεχόμενό του, που τους αφορά άμεσα, ως φορολογούμενοι πολίτες αυτής της Χώρας αλλά και ως καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας.
Για όλους αυτούς τους λόγους κάνουμε θερμή παράκληση προς την Κρατική Τηλεόραση ΕΡΤ 3 (που κι εμείς μαζί με άλλους συναδέλφους και συμπολίτες μας αγωνιστήκαμε για να έχουμε μια στοιχειώδη ενημέρωση ενάντια στο μαύρο που επέβαλαν τα «μαύρα συμφέροντα») να επαναλάβει την προβολή του αποκαλυπτικότατου ντοκιμαντέρ «ο Ασκός του Αιόλου», του αγωνιστή δημοσιογράφου Νασίμ Αλατράς, σε μέρα και ώρα «κατάλληλη» για τους εργαζόμενους Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος ο Γραμματέας
Ασαλουμίδης Κωνσταντίνος Νιάκας Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: