Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Προς corfupress: Η ΟΚΕΣΑ, δεν χρειάζεται μήτε ζητά διαφήμιση. Ούτε προστασία! Τούτα είναι ίδιον σε πατερίτσικα μωρουδάκια!

Προς 
corfupress:
(και...νύφες)
 
Η ΟΚΕΣΑ
(http://takerkyraika.blogspot.gr/) :

δεν χρειάζεται
μήτε   ζητά διαφήμιση.

Ούτε προστασία!

Τούτα είναι ίδιον σε  
πατερίτσικα μωρουδάκια!



ΚυρίεςΚύριοι,
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι, τερμινικά,   δημοσιεύσατε ανακοίνωση της 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ο.ΚΕ.Σ.Α.) (:

Κρίνατε όμως  ότι έπρεπε να επαναλάβετε λογοκριτικά  και να αφαιρέσετε το πλέον σημαντικό μέρος της,  σχετιζόμενο  με την επέτειο ίδρυσης και την ιστορία της Ομοσπονδίας.

Κατανοούμε γιατί  ενοχλεί η ιστορία της, απροστάτευτης, ΟΚΕΣΑ: Επειδή  ενοχλεί τους...  προστάτες  που... προστατεύουν και τα ΜΜΕ.
Τους αυτουργούς  και τους δράστες!



Για φανταστείτε τον.. τρόμο αν παρουσιάζατε (και όλες οι... νύφες)   ότι:
* Η ΟΚΕΣΑ είναι αυθύπαρκτη νταρντάνα 35ντάρα και όχι διαλυμένη όπως, εντεταλμένα, μηχανευόταν και  προπαγανδιζόταν;
*  Το Κτίριο, με Κήπο, έκλεισε 21 χρόνια στην ΟΚΕΣΑ  αλλά  δεν ξεκίνησε ποτέ η αποκατάσταση παρά τα... 100δες χιλ. ευρώ;
Εδώ και 3 χρόνια το Κτίριο "κατοικείται", και με πολλές εκδηλώσεις, παρότι προπαγανδιζόταν ότι ήταν γκρεμισμένο και μάλιστα με σεισμικό, ψευδές, σημάδι;

*  Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν ή αλλοιώνουν  συστηματικά και διαχρονικά σημαντικά γεγονότα, "σκάνδαλα" και δεν παρουσιάζουν δράσεις και δημιουργίες ξεχωριστές;



ΚυρίεςΚύριοι,
Γνωρίζουμε ότι, η ιδιαίτερα διακριτή (σπάνια για κινήματα)  ιστορία της ΟΚΕΣΑ, προκαλεί αποστροφή στους αφέντες (και) της Κέρκυρας που επιθυμούν/επιδιώκουν/μεθοδεύουν την ανυπαρξία αυτονομίας στα κοινωνικά κινήματα ώστε να μην έχουν  λόγο, δράση, δημιουργία! 

Ο έλεγχος, η εξάρτηση, η χειραγώγηση και χρήση των κινημάτων είναι οι αποκλειστικές πράξεις τους  με χρήση και προσώπων που  φωτίζουν, ως προσόν, την υπηρέτηση, την  έντονη  σιαλόρροια, την  υποταγή, την κερδοσκοπία.

Φυσικά, πρωτεύοντος, μεθοδεύουν τον έλεγχο, καθοδήγηση, υποταγή των ΜΜΕ ώστε  να μπορούν να σκοτεινιάζουν τις δημιουργίες, τη δράση, τους αγώνες και να φωτίζουν την καθοδηγούμενη ανυπαρξία.

Δεν είναι τυχαίο ότι... φωτιζόταν και... προστατευόταν  η ΟΚΕΣΑ  κατά την παρένθεση της εξάρτησης, της σκοταδιστικής περιόδου.

Και φυσικά,  όχι μόνο δεν  ερευνήθηκαν  από τα ΜΜΕ (η κρατική ΕΡΑ διαγκωνιζόταν)   αλλά αποσιωπήθηκαν συγκλονιστικά γεγονότα, και με τα αναζητούμενα  "... 100δες χιλιάδες ευρώ". Και φυσικά αποκρύφτηκαν  οι δικαστικές περιπέτειες ΟΚΕΣΑ και δεκάδων στελεχών της.

Και πως να γίνει αλλιώς αφού, τα... αφεντικά, έτσι επιθυμούν!


Σημειώνεται   αυτό που, όπως και όλα τα ΜΜΕ,  γνωρίζετε καλά:
Η μοναδική ιστορία της ΟΚΕΣΑ (παρά τη σκοταδιστική/σκανδαλιστική παρένθεση) έχει καταγραφεί και είναι τόσο ισχυρή που, η τεράστια δύναμη των αφεντικών της Κέρκυρας, δεν μπορεί να εξαφανίσει (Διευκρίνηση: Ως αφεντικά δεν προσδιορίζονται μόνο οι κάτοχοι των μέσων παραγωγής, τσάκμακα...). 
 Αν και δεν... αποκλείεται κάποια νέα σκοταδιστική περίοδος.


Ούτε και  με τον απόλυτο εξουσιασμό επί των ΜΜΕ,  έστω  κι αν ξεπεράσουν  το... "1984".

Ακόμη,  και με  μεθόδευση κατασκευής   πατερίτσικων υποκατάστατων (αφού απέτυχαν να διαλύσουν την ΟΚΕΣΑ και να  πουλήσουν  το Κτίριο ) στα οποία θα... διαπρέπουν ανύπαρκτα όντα με ένδυση σιναφιού,  υποκοσμικών  ενδιαφερόντων.

Επομένως, μην μπαίνετε στον κόπο να εμφανίσετε... δεοντολογία αλλά  με λογοκριμένες και τερμινικές δημοσιεύσεις (σίγουρα θα είναι πολύ επίπονη  η λογοκριτική επιστήμη).

Η ΟΚΕΣΑ, ούτε χρειάζεται μήτε   ζητά διαφήμιση. Ούτε προστασία!

Αυτό είναι ίδιον σε (από κλεμμένα ωάρια)  εξωσωματικό, βουβό, τυφλό και  με πατερίτσες (αλλά με δυνατές ακοή-όσφρηση) μωρουδάκι.

Η ΟΚΕΣΑ απαιτεί και στηρίζει μόνο δικαιώματα!


Η... συνέπεια άλλων ΜΜΕ (με αμιλλώμενη!!!  την τοπική κρατική) στο να... τους εξαφανίσωμεν, είναι προτιμητέα της λογοκρισίας.


Άλλωστε, τα αφεντικά έχουν πολύ δουλειά να αναθέσουν και   με αγωνία να... υποστυλωθούν ανύπαρκτοι,  σε.... πατερίτσικα μωρουδάκια.

Αλλά και η σιναφιακή  αλληλεγγύη είναι επιβεβλημένη.


Ποτέ, φυσικά, τα αφεντικά δεν είναι αχάριστα.
Όμως ισχυρά αφεντικά δε γίνονται χωρίς ισχυρά ΜΜΕ. Και, φυσικά, ανύπαρκτους.

Γιάννης Ζωχιός
Πρόεδρος  (Επίτιμος Πρόεδρος) ΟΚΕΣΑ



ΥΓ. Αν και πλεονασμός,  να  σας υπενθυμίσουμε το  τμήμα της ανακοίνωσης το οποίο προκάλεσε τον κάματο της λογοκρισίας:


"1981-2016: 35 χρόνια ΟΚΕΣΑ

- 35 χρόνια από ίδρυσης, 21 χρόνια από αγοράς του Κτιρίου, 3 χρόνια με χρήση του Κτιρίου!

- 35 χρόνια: Ευρύτερων πρωτοβουλιών-Δημιουργίας-Αγώνων-Προσφορών-Υποδομών .

- 35 χρόνια: Για ανάπτυξη της Κέρκυρας. Για Επτάνησα. Την Έδρα. Το όλο Κίνημα Απόδημων.

- 35 χρόνια: Με ιδιαίτερους αγώνες για: ΙΠ, Παλαιόπολη/MΡ, Π.Καλαμά, Ριο-Αντίριο, Εθνική-Ιονία- - Εγνατία. Με Καταστατικά και Αναπτυξιακά Συνέδρια, πολύμορφες Ημερίδες-Συσκέψεις.

- 35 χρόνια: Με γραφεία/αίθουσες για όλους, Εφημερίδα, Χορωδία, Χορευτικό, θεατρικό, πλήθος πολύμορφων εκδηλώσεων. Το 3ώροφο ιστορικό/διατηρητέο Κτίριο και με δεντρόφυτο Κήπο.

- 35 χρόνια: Για Αυτονομία-Διαφάνεια-Δημιουργία-Δράση. Αλλά, και περιοδικής απώλειάς τους.

- 35 χρόνια με ξεχωριστή, ιστορική, πολύπλευρη παρουσία. Αλλά, και διαλείμματα αμαύρωσης της".



 Η λογοκριμένη ανακοίνωση, εδώ:  http://autenergos.blogspot.gr/2016/12/11-35.html


Ενδεικτικές εικόνες από:

1. Την περίοδο των 100ντάδων   χιλ. ευρώ με κυρίαρχα τα αφεντικά και με...φωτισμό από τα ΜΜΕ.








2. Την περίοδο Αυτονομίας, δίχως ευρώ, χωρίς Αφεντικά και... σκοτεινιασμένα ΜΜΕ:




 




Το σπίτι της οδού Ψαρών 54

ΜΑΡΩ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ - ΑΔΑΜΗ*

Αναδημοσίευση από την ηλεκτρονική έκδοση της «Καθημερινής», στήλη Γράμμα από την πόλη μου της 14.05.2016.




Από τη "συντακτική ομάδα του CorfuPress"
λάβαμε το παρακάτω και το αναρτούμε αμέσως:

-------- Forwarded Message --------
Θέμα: Re: Προς corfupress: Η ΟΚΕΣΑ, δεν χρειάζεται μήτε ζητά διαφήμιση. Ούτε προστασία! Ίδιον σε πατερίτσικα μωρουδάκια
Ημερομηνία: Fri, 13 Jan 2017 15:18:02 +0000
Από: CorfuPress.com
Προς:


Αγαπητέ κύριε Ζωχιέ,
Με έκπληξη λάβαμε το δημοσίευμά σας, βάσει του οποίου θεωρείτε ότι εντέχνως αποκρύψαμε κομμάτι της ανακοίνωσής σας και το οποίο αναφέρεται στην ιστορική διαδρομή της ΟΚΕΣΑ.
Έκπληξη γιατί επί σειρά ετών, ήμασταν πάντα στη διάθεσή σας για την προβολή και δημοσιοποίηση των απόψεών σας τόσο σε επίπεδο ΟΚΕΣΑ όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όταν για παράδειγμα ανακοινώσατε πρόθεση για υποψηφιότητα στο Δήμο Κέρκυρας.
Καταρχήν να σας ξεκαθαρίσουμε ότι το εν λόγω κομμάτι της ανακοίνωσής σας δεν αφαιρέθηκε γιατί, όπως λέτε, εξυπηρετούμε προστάτες ή αφεντικά (άραγε ποιον ή ποιους και για ποιο λόγο;). Προφανώς ο συνεργάτης που ανέβασε το κομμάτι (και μάλιστα στις πρώτες ειδήσεις εκείνων των ημερών για να τιμήσει την πορεία σας και την προσπάθειά σας) δεν θεώρησε ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα αφορούσε την είδηση, αλλά επρόκειτο για ενημερωτικό των συντακτών προκειμένου να μάθουν την ιστορία της ΌΚΕΣΑ.
Σε κάθε περίπτωση, ενδεικτικά σας παραθέτουμε τα αποσπάσματα με τα οποία έχουμε αναφερθεί στο σπίτι της ΟΚΕΣΑ, στον αγώνα σας για να αποδοθεί στους Κερκυραίους, στην δικαστική περιπέτεια και τόσα άλλα και μάλιστα σε μια εποχή που ελάχιστα ΜΜΕ στην Κέρκυρα είχαν σταθεί στο πλευρό σας.
Αν, ενεργώντας εν θερμώ πιστεύετε ότι η συνεργασία και η πορεία μας στα ΜΜΕ τόσα χρόνια, αποδεικνύουν ότι είμαστε εντολοδόχοι άνωθεν προστατών, δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε άποψη. Ελπίζουμε να πρόκειται για μια κακή στιγμή και μόνο

Η συντακτική ομάδα του CorfuPress

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ιστορία της ΟΚΕΣΑ και τις δράσεις:

ΜΕ ΖΩΧΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΟΚΕΣΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ
http://www.corfupress.com/v3/koinonia/36915-%CE%BC%CE%B5-%CE%B6%CF%89%CF%87%CE%B9%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF-%CE%B7-%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%83%CE%B1,-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%C2%AB%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%8D%C2%BB-%CF%84%CE%B7%CF%82

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΖΩΧΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
http://old.corfupress.com/news/news/2009-05-10-16-39-20/1976-------


ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
http://www.corfupress.com/v3/koinonia/38626-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%84%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%BF

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΖΩΧΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΚΕΣΑ
http://www.corfupress.com/v3/koinonia/6650-dieykriniseis-g-zoxioy-en-opsei-toy-synedrioy-tis-okesa

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΚΕΣΑ
http://www.corfupress.com/v3/koinonia/6633-tin-alli-deytera-to-krisimo-17o-synedrio-tis-okesa




Δεν υπάρχουν σχόλια: