Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

18/9/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

link rel="colorSchemeMapping" href="file:///C:%5CUsers%5C1218%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml">

Από : www.ethnos.gr

Υποσιτισμός...

Υποσιτισμός...

Ένα παιδί σιτίζεται με κουάκερ αραβοσίτου, στην αναμονή για θεραπεία έξω από την μονάδα «Διατροφικής αποκατάστασης» στο κεντρικό νοσοκομείο της πόλης Zomba στο Malawi. Η αύξηση στις τιμές των τροφίμων οδήγησε στην διόγκωση του αριθμού των ατόμων που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας αυξάνοντάς τον κατά 75 εκατομμύρια.

Διάβασμα υπό το φως των κεριών

Διάβασμα υπό το φως των κεριών

Με κεριά προσπαθούν να διαβάσουν ο 8χρονος Daniel και η 6χρονη Donsky στο Κλίβελαντ, καθώς στη δυτική πλευρά της πολιτείας παραμένουν για τέταρτη ημέρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, από το πέρασμα του κυκλώνα Ike.

ΜΩΡΟ - ΓΙΓΑΣ

ΜΩΡΟ - ΓΙΓΑΣ

«Πέρα από τα όρια» ονομάζεται η ετήσια έκθεση που φιλοξενείται στους κήπους «Τσάτγουερθ Χάουζ» στο Ντέρμπισαϊρ της Αγγλίας, και συγκεντρώνει τα έργα είκοσι εκ των σημαντικότερων σύγχρονων καλλιτεχνών, ανάμεσά τους ο Μαρκ Κουίν με το επτά μηνών μωρό-γλυπτό τεραστίων διαστάσεων που ονομάζει «Πλανήτη» («Ρlanet») και βλέπουμε στη φωτογραφία. Ο Φερνάντο Μποτέρο συμμετέχει με το «Αλογο», ο Σαλβαντόρ Νταλί με τη γλυπτή «Γυναίκα στη Φλόγα» («Femme en Flamme»), η Ζάχα Χαντίντ με το «Κloris», ο Jaume Plensa με το έργο «Οίκος της Γνώσης» («Ηouse of Κnowledge»). Κατά την περσινή έκθεση, που συνδιοργανώνεται από τον οίκο Σόθμπις, σχεδόν και τα 22 έργα τέχνης βρήκαν αγοραστές. Φέτος διαρκεί έως τις 2 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: