Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

11/9/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

Απέδειξε την αγιάτρευτη,ΔΕΞΙΑ,πορεία του

το Εικόνα:PASOKgreenSunLogo.png

στη ΓΣΕΕ, σε εκδήλωση του

‘ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ’.

Συμμετείχαν:

Το Ακροδεξιό με Λοβέρδο Α.

Το Κεντροδεξιό με Οργανωτές-Νεολαία- Κοτζιά Ν.

Το Κεντροαριστερό με Μητρόπουλο Α.

-Οι ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ (Περιοδικό Ν.Α.): Διαπραγματευτές στην νομή εξουσίας, δίχως ιδεολογικό στίγμα, με ικανότητα να γεφυρώνουν με όλους. Κενότητα! Χάιδεψαν τις διακυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Ούτε με την εισήγηση, μήτε με τις παρεμβάσεις δεν πρόσφεραν. Μόνο σε έναν επέτρεψαν να μιλήσει από το ακροατήριο. Η κορύφωση αλαζονικής ΠΑΣΟΚικής εξουσίας με υποτίμηση των παρευρισκομένων. Εκδήλωση για επίδειξη ισχύς στο εσωτερικό , δίχως έκφραση διαφορετικού μηνύματος, με άγχος για λέξεις κενές-πομπώδεις.

-ΝΕΟΛΑΙΑ (με τον Γραμματέα): Μια αξιολύπητη παρουσία. Το άρρωστο φυτώριο του ΠΑΣΟΚ. Κανένα όραμα, ουδένα στόχο, καμιά ελπίδα. Συνηθισμένη σε ρόλο ντεκόρ και χειροκροτητή, εκπαιδεύεται πως να στραπατσάρει τους ανθρώπους ως ντεκόρ και χειροκροτητές της, όταν καταλάβει ψηλότερη εξουσία. Δεν είναι νεολαία αλλά γερασμένη εξουσία.

-ΚΟΤΖΙΑΣ: Κρίμα! Ενσωματώθηκε τόσο γρήγορα!

-ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Συνεπής, σαν Υπαρχηγός του ακροδεξιού ΠΑΣΟΚ με Αρχηγό τον Ευ. Βενιζέλο. Πανεπιστημιακός που δηλώνει ότι μπήκε στο ΠΑΣΟΚ γιατί ήταν Σημιτικός(!!!), επιβεβαίωσε το αμετανόητο δεξιόστροφο ΠΑΣΟΚ και την έλλειψη αριστερόστροφης βούλησης. Δήλωσε ότι θα παραιτηθεί αν διαφανεί συνεργασία με την ΝΔ, αλλά δεν τον ενοχλεί ότι εκφράζει το Δεξιό ΠΑΣΟΚ.

-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλή ανάλυση της 3ης Σεπτέμβρη και της ΠΑΣΟΚικής δεξιόστροφης διακυβέρνησης. Σημαντικές και οι προτάσεις προοπτικής. Ζήτησε ιδεολογικό συνέδριο. Ενθουσίασε! Όμως, τα μετρίασε όταν άγγιξε το σημερινό ΠΑΣΟΚ το οποίο υμνεί το παρελθόν και δεν προσφέρει εναλλακτική λύση. Έχασε μια ευκαιρία να αναδειχθεί ως πόλος, άλλης προοπτικής.

Συμπέρασμα:

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΘΕΛΕΙ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: