Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΓΙΑΝΝΗ ΖΩΧΙΟΥ

Και άλλων… διωγμένων ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚική ΜΑΝΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

στο 15ο Συνέδριο Ο.ΚΕ.Σ.Α. (Ομοσπονδία Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής)

Το 15ο Συνέδριο της ΟΚΕΣΑ μετά από αλλεπάλληλες, με ένταση, συνεδριά-σεις (3 Σαββατοκύριακα) αποφάσισε την «απερίφραστη αποδοκιμασία» και «ακύρωση», παράνομων, αντικαταστατικών, υβριστικών και συκοφαντικών πράξεων από τα Διοικητικά Συμβούλια, μετά το 2000.

Με την ιστορική του απόφαση το Συνέδριο όχι μόνο δικαίωσε τα Στελέχη της ΟΚΕΣΑ που είχαν υποστεί απίθανους διωγμούς και στέρηση βασικών δικαι-ωμάτων, αλλά έβαλε και σημαντικό λιθάρι προς τη κατεύθυνση λύσης της 8ετούς βαθειάς κρίσης στην Ομοσπονδία και στους Απόδημους.

Το Συνέδριο έκανε το ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ.

Όλα πλέον εξαρτώνται από τους δημιουργούς και συντηρητές της κρίσης.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ πάρθηκε κάτω από τη λυσσώδη αντίδραση και μεθό-δευση παρεμπόδισης από τον σκληρό πυρήνα της (ΣημιτικοΔρυΒενι-ζελικής) ΠΑΣΟΚικής Ομάδας που δημιούργησε, εξέθρεψε και μεθοδεύει τη συντήρηση της κρίσης με δίκες και πλήθος πράξεων.

Φαίνεται όμως πως το «Ενωμένο ΠΑΣΟΚ» αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη (και) με τη… σιωπή του Προέδρου του.

Οι Κερκυραίοι, Α. ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΑΙ Τ. ΧΥΤΗΡΗΣ να πάρουν θέση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ, ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Η ΟΚΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

Ο Γιάννης Ζωχιός εκφράζει τη βαθειά του ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες προς αυτούς που δεν υπέκυψαν στη διαφθαρμένη ΠΑΣΟΚική κρατικοδίαιτη εξουσία, άντεξαν, δεν λιγοψύχησαν, δεν πρόδωσαν και βέβαια σ’ αυτούς που ορθώ-θηκαν και με την ψήφο τους σταμάτησαν τον κατήφορο στην ΟΚΕΣΑ.

Σύντομα θα δημοσιοποιηθούν το κείμενο της Ιστορικής Απόφασης, ρεπορτάζ από το Συνέδριο και βέβαια η μεθόδευση να μην γίνουν εκλογές με στόχο: διορισμό Διοίκησης ώστε, συνοπτικά, να πουληθεί το 3ωροφο+Κήπο Κτίριο.

Σήμερα σας κοινοποιείται και μία Δήλωση Γ. Ζωχιού στο Συνέδριο.

Λεπτομέρειες, συνεχώς, στο: autenergos.blogspot.com

Τηλ. 6937179122

ΔΗΛΩΣΗ

Γιάννη Ζωχιού

Επίτιμου Προέδρου ΟΚΕΣΑ

για τα πρακτικά του 15ου Συνέδριου ΟΚΕΣΑ

1. Η πρωτοφανής κρίση στο εσωτερικό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου που εκδη-λώθηκε με παραιτήσεις Προέδρου, πολλών Μελών του και τελικά με την παραίτηση της ίδια της Διοίκησης.

2. Η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου με την:

-Απόφαση πώλησης του Κτιρίου παρά την αντίθετη ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής, την παντελή άγνοια των Συλλόγων και την ανυπολόγιστη ζημιά ΟΚΕΣΑ-Συλλόγων.

-Την σχεδιασμένη κρίση με την παραίτηση του ΔΣ, τη μη υποβολή υποψηφιοτήτων και επιδίωξη διορισμού ΔΣ.

-Την πολλαπλή μεθόδευση συκοφάντησης, διαγραφής-αποβολής από το 15ο Συνέδριο του Γ. Ζωχιού.

-Την αντιδημοκρατική πρόταση-έκτρωμα τροποποίησης του καταστατικού για: συνοπτική διαδικασία διαγραφής συνέδρου (δηλ. του Γ. Ζωχιού), απαγόρευση της Εξ. Επιτροπής να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του ΔΣ κλπ

ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ Γ. ΖΩΧΙΟ

ότι η μεγάλη κρίση στην ΟΚΕΣΑ δεν οφείλεται σε προσωπική αντιπαράθεση Καπάδοχου-Ζωχιού, αλλά οφείλεται αποκλειστικά στην «Ομάδα» (που ελέγχει, με παραφυάδες, την ΟΚΕΣΑ μετά το 2000) η οποία μεθόδευσε, έκτισε και επιδιώκει πολλαπλά τη διαιώνιση αυτής της κρίσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Καπάδοχος δεν συμμετείχε ούτε στο παραιτηθέν ΔΣ ούτε στο 15ο Συνέδριο. Οι πράξεις όμως της Ομάδας συνεχίστηκαν όπως ακριβώς και επί… Καπάδοχου.

ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΚΕΣΑ, ΝΑ ΑΠΟ-ΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ, ΟΠΩΣ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΠΡΑΤΤΩ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ-ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΟΚΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Τέλος, παρακαλώ το Προεδρείο του Συνεδρίου να απαιτήσει από το απερχόμενο ΔΣ (όπως προτάθηκε κατά τη σχετική συζήτηση) να καταθέσει στα Πρακτικά τις προσφορές όλων των Μεσιτικών Γραφείων που επικαλέστηκε για την αξία πώλησης του Κτιρίου και τέλος να προ-στατεύσει τα Πρακτικά του Συνεδρίου ώστε να αποφευχθεί κάθε επιδίωξη αλλοίωσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: