Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Κατάληψη ΓΕΝΟΠ-ΕΤΕ/ΔΕΗ

Γραφείων της ΔΕΗ στη Λ. Συγγρού

Σχετικά με την κατάληψη της ΔΠΝ και της ΔΠΑΝ 09 Απριλίου 2008

1. Ξεκίνησε στις 06,30 και κράτησε μέχρι της 09,30

2. Ο σχεδιασμός προέβλεπε να μείνει όλος ο κόσμος έξω πλην των Διευθυντών και στην συνέχεια αντιπροσωπεία που θα αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ και το 5μελές Προεδρείο της ΕΤΕ θα επισκέπτονταν τους 2 Διευθυντές και θα τους κατέθετε υπόμνημα με τα προβλήματα στα Νησιά.

3. ο Διευθυντής της ΔΠΝ ήρθε στις 07.00 και πέρασε στο γραφείο του. Ο Διευθυντής της ΔΠΑΝ, κ. Λάππας εμφανίστηκε στις 10 η ώρα. Μισή ώρα μετά την λήξη της κατάληψης. Λόγω της μη προσέλευσης του Λάππα η επίσκεψη στους Διευθυντές δεν έγινε.

4. η μη προσέλευση του κ. Λάππα στην θέση του εξ αιτίας της κατάληψης, θεωρήθηκε απαράδεκτη από τους επικεφαλής και δήλωσαν μεταξύ των άλλων πως θα ζητήσουν συνάντηση τις επόμενες 2 ημέρες με τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής κ. Μιζάν, για να του θέσουν τα προβλήματα των Νησιών και θα ζητήσουν επί πλέον την απομάκρυνση του κ. Λάππα από την θέση του Διευθυντή.

5. έγιναν δηλώσεις σε δημοσιογράφους από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τον Πρόεδρο της ΕΤΕ/ΔΕΗ με τις οποίες αναφέρθηκαν στην έλλειψη εγκατεστημένης ηλεκτροπαραγωγού ισχύος στα Νησιά, στην μεγάλη έλλειψη προσωπικού, στις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας και στον αυταρχισμό και την τρομοκρατία του Διευθυντή της ΔΠΑΝ κ. Λάππα.

6. στην κατάληψη χρησιμοποιήθηκαν 2 πανό της ΕΤΕ που έγραφαν :

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ

Ανδρέας Αβραμίδης

Νεώτερα: Μόλις τέλειωσε η κατάληψη η ΔΕΗ ανακοίνωσε την προαγωγή του Δ/ντή κ. ΛΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: