Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Εύωνυμος Οικολογική Βιβλιοθήκη

συλλογή υπογραφών για το κτίριο

Αγαπητοί φίλοι,

Ξεκινήσαμε τη συλλογή υπογραφών για να ζητήσουμε από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Μ. Λιάπη να παραχωρήσει στην Ευώνυμο Οικολογική Βιβλιοθήκη τη χρήση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται εδώ και 14 χρόνια.

Γενικά, απευθυνόμαστε σε ανθρώπους από το χώρο του βιβλίου (συγγραφείς, λογοτέχνες, εκδότες, βιβλιοθηκονόμους, βιβλιοθήκες), του πολιτισμού, της οικολογίας, δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς-ερευνητές, συλλέκτες, πολιτιστικούς φορείς, οικολογικές οργανώσεις, κινήσεις πολιτών, έντυπα κλπ., αλλά και σε όσους έχουν γνωρίσει το έργο της Ευωνύμου ή έχουν κάνει χρήση του υλικού της με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Σας ζητούμε να υπογράψετε το κείμενο που ακολουθεί, αφού δείτε τα αρχεία που σας στέλνουμε με ορισμένα πληροφοριακά στοιχεία για την Ευώνυμο.

Σάκης Κουρουζίδης

Απαντήσεις ή με e mail στο evonymos@tee.gr ή στο m.ko! ur@gein.noa.gr γράφοντας απλώς "προσυπογράφω την έκκληση προς τον κ. Λιάπη"ή με φαξ στο 210 3256221, υπογράφοντας στη σχετική στήλη κάτω από την έκκληση. Σε κάθε περίπτωση συμπληρώστε τα πλήρη στοιχεία και την ιδιότητά σας…..

Στείλτε το μήνυμα της Ευωνύμου Βιβλιοθήκης σε όσο περισσότερους φίλους μπορείτε. Η Ευώνυμος ήταν και θα είναι πάντα η βιβλιοθήκη όσων ασχολούνται με το περιβάλλον και την εκπαίδευση. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: