Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεντεύξεις-επαφές-συνεργασίες

του υποψηφίου δημάρχου Δ.Κέρκυρας

ΖΩΧΙΟΥ Γιάννη

26/9/2010

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Επικοινωνία: e-mails: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com izochios@tellas.gr

τηλ. 6937179122 http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

Δήμος ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης

Συνεχίζοντας την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Κέρκυρας ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης:

1. Παρουσίασε το Σάββατο στο Ράδιο ΑΝΤΕΝΑ Κέρκυρας τη διακήρυξη και τις προγραμματικΕΣ αρχΕΣ που η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενη ΚΕΡΚΥΡΑ (ΝαΚ) προτείνει στο Λαό Κέρκυρας και Διαπόντιων, απάντησε στις ερωτήσεις-κρίσεις του Διευθυντή του Σταθμού κ. Ασωνίτη και έκανε διάλογο με ακροατές του Αντένα.

2. Για συμβολικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους παραβρέθηκε:

-Στη διημερίδα με τον τίτλο «Στηρίζουμε το βιβλίο», που οργάνωσαν στο Κορφού Παλλάς , οι Λέσχες Ανάγνωσης, οι εκδόσεις ΑΛΔΕ, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Κερκυραίων και το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ).

- Στην ημερίδα μνήμης και τιμής στον Ιωάννη Καποδίστρια του Κέντρου UNESCO του Ιονίου στην Ιόνιο Ακαδημία.

3. Συνέχισε επαφές και επικοινωνία με κατοίκους με σκοπό την αλληλοενημέρωση και τη συγκρότηση του ψηφοδέλτιου.

Αύριο Δευτέρα 27/9/2010 ο υποψήφιος Δήμαρχος θα συναντηθεί με:.

-Τον Γ. Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Γεωργαλίδη.

-Τον Μητροπολίτη Κέρκυρας του Ορθόδοξου δόγματος κον Νεκτάριο.

-τον Πρόεδρο κ. Πουλιέζο και τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Ο Γάννης Ζωχιός όπως και οι Συνεργάτες, σε όλες τις συναντήσεις-συνεργασίες-επαφές-επικοινωνία, αντιμετωπίζουν τη βαθιά ικανοποίηση για το ότι η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ (ΝαΚ) συγκρότησε και έδωσε στη δημοσιότητα πολύ έγκαιρα (μέχρι 20 Αυγούστου) και κυρίως αναλυτικότατα τη Διακήρυξη και τις Προγραμματικές Αρχές. Διαπιστώνουν ενθουσιασμό για τις ιδιαίτερες ανατροπές και ριζικές λύσεις που προτείνονται για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των Νησιών μας , για τη σαφήνεια των θέσεων και την αποφασιστικότητα να ξεκινήσουν άμεσα και να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα, η πολλαπλή ανάπτυξη και η αναμόρφωση της συνολικής εικόνας στην επικράτεια του Δήμου.

Βέβαια, απαντώνται με ευθύτητα και, συμπεραίνουν, πειστικά οι έντονοι προβληματισμοί, η καχυποψία και οι επιφυλάξεις των συνομιλητών:

- Με την εγγύηση ότι θα τηρηθούν οι προεκλογικές διακηρύξεις.

- Αν, η «συνυπεύθυνη ελίτ», τα «οργανωμένα συμφέροντα» και η «έντονη διαπλοκή», θα επιτρέψουν να υλοποιηθούν οι μεγάλες ανατροπές που προτείνονται από τη ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενη ΚΕΡΚΥΡΑ σε όλα τα επίπεδα.

- Για τα μέσα να υλοποιηθούν τα πολλά μικρά αλλά και τα τόσο μεγάλα έργα τα οποία βέβαια θεωρούν όχι μόνο αναγκαία αλλά και ίσως τις μοναδικές λύσεις, αναμένοντας βέβαια να ακούσουν προτάσεις ή προγράμματα και των άλλων υποψηφίων δημάρχων και συνδυασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: