Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Προεκλογικές συναντήσεις του υποψηφίου δημάρχου

ΖΩΧΙΟΥ Γιάννη

24/9/2010

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Επικοινωνία: e-mails: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com izochios@tellas.gr

τηλ. 6937179122 http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

Δήμος ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΖΩΧΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤη Διεύθυνση του ΙΚΑ, τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, το ΚΤΕΛ και το Ιατρείο επισκέφτηκε σήμερα 24 /9/2009 ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Κέρκυρας ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης, :

- Στο ΙΚΑ ο κ. Σκιαδόπουλος παρουσίασε συνοπτικά την κατάσταση στο Υποκατάστημα και προτάσεις του για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρότατα προβλήματα.

Ο υπ. Δήμαρχος, όπως και στο Ιατρείο παρουσίασε τις προτάσεις από τη

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ) για την υγεία σε σχέση με τις υποδομές, την υποχρεωτική προληπτική ιατρική για όλους , την 24ωρη «Άμεση Βοήθεια» κ.α.

- Με τον Πρόεδρο κον Χονδρογιάννη και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου έγινε συζήτηση σχετικά με προβλήματα του Κλάδου και ο Γ. Ζωχιός ανέπτυξε πτυχές των προγραμματικΩΝ αρχΩΝ και ιδιαίτερα στα κεφάλαια που αφορούν τις σχέσεις Δήμου και επιχειρηματιών, το σημαντικό ρόλο του Επιμελητηρίου στο αναπτυξιακό σχεδιασμό, τη διαφάνεια, την πάταξη της φοροδιαφυγής και γενικά στην εφαρμογή της ανατρεπτικής πολιτικής της ΝαΚ.

- Το κλιμάκιο της ΝαΚ με τον υποψήφιο Δήμαρχο συζήτησαν επίσης με τους εργαζόμενους του ΙΚΑ, του ΚΤΕΛ και του Επιμελητηρίου.

Το Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2010:

- Στις 10.30 το πρωί, στον ΑΝΤΕΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ θα παρουσιάσει διακήρυξη και προγραμματικΕΣ αρχΕΣ και θα απαντήσει στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις-κρίσεις του ΡΣ.

- Θα συνεχίσει τις επαφές με κατοίκους και φορείς σε συνδυασμό με τις συνεργασίες για τη συγκρότηση του ψηφοδέλτιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: