Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Συναντήσεις του υποψηφίου δημάρχου Κέρκυρας

ΖΩΧΙΟΥ Γιάννη

23/9/2010

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Επικοινωνία: e-mails: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com izochios@tellas.gr

τηλ. 6937179122 http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

Δήμος ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις του με φορείς και κατοίκους της Κέρκυρας, ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Κέρκυρας, ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης, σήμερα 23/3/2009:

- Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κέρκυρας κον Σωτήρη Μικάλεφ και είχε μια πρώτη συζήτηση με εργαζόμενους στο Δήμο.

Με τον κον Μικάλεφ, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, συζήτησαν γενικά για το θεσμό της Αυτοδιοίκησης και τις προοπτικές με τον «Καλλικράτη». Επίσης, για τη σημερινή κατάσταση στο Δήμο δίνοντας στοιχεία και για την οικονομική κατάσταση όπως και το γνωστό θέμα της επικαιρότητας, των ποδηλατοδρόμων. Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε πτυχές των προγραμματικΩΝ αρχΩΝ εκφράζοντας την πεποίθηση για τη δυνατότητα άμεσης εφαρμογής τους εάν ο λαός στις 7 Νοέμβρη εξουσιοδοτήσει τη ΝαΚ .

- Επισκέφθηκε τη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Κέρκυρας του Τ.Ε.Ε και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κον Νίκο Σπίγγο και μέλη της Διοικούσας. Έγινε αλληλοενημέρωση και ο υποψήφιος δήμαρχος, αφού εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την απόφαση του ΤΕΕ να είναι ένας ο Δήμος στην Κέρκυρα-Διαπόντια, ανέπτυξε το περίγραμμα της διακήρυξηΣ και των προγραμματικΩΝ αρχΩν που η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενη ΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ) προτείνε στο λαό με έμφαση στις 10 βασικές υποδομές και τον «ψηφιακό δήμο». Τόνισε τον πολύ ιδιαίτερο ρόλο του ΤΕΕ ως Τεχνικού Συμβούλου στο Δήμο Κέρκυρας καθώς και ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής που θα συγκροτήσει η ΝαΚ στο νέο Δήμο.

- Ο Γιάννης Ζωχιός, ως πάγια πρακτική του και στην Αθήνα, παραβρέθηκε στην αγωνιστική συγκέντρωση που οργάνωσαν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ και αντάλλαξε απόψεις με τον Γραμματέα του ΚΚΕ τους υποψηφίους για την ΠΙΝ και το Δήμο Κέρκυρας.

- Την προηγούμενη βράδυ συναντήθηκε με την Πολιτιστική & Καλλιτεχνική Κίνηση «9 Μούσες». Μεταξύ άλλων ενημέρωσε την προγραμματική πρόταση για μετονομασία της διαδρομής από Πύλη Σπηλιάς έως Λιστόν σε «ΟΔΟ ΜΟΥΣΩΝ» με ανάλογη ψηφιακή και εικαστική απεικόνιση .

Αύριο Παρασκευή 24/9/2010

Θα επισκεφθεί (μετά από αναβολή) τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ και θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Επίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος θα έχει επαφές με κατοίκους της Κέρκυρας και θα συνεχίσει τις συζητήσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδέλτιου.

Το Σάββατο 25/9/2010, στις 10.30 το πρωί, στον ΑΝΤΕΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ θα παρουσιάσει διακήρυξη και προγραμματικΕΣ αρχΕΣ και θα απαντήσει στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις-κρίσεις του ΡΣ

Επίσης θα συνεχίσει τις επαφές με φορείς και κάτοικους σε κοινότητες και δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: