Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τσι Κερκυρασ τσι ρουγεσ!Κέρκυρα χάρτης

(20-1-2507)

*! ΒΑΤΟΠΕΔΙ: Μεγάλα σκάνδαλα-απάτες πάντοτε προστατεύονται! Και Δι-καστικά!

Οι μεγάλοι απατεώνες πάντοτε αποφασίζουν! Και για τη δικαιοσύνη!

*! Με κογιοναρίσματα υποδέχτηκαν τον Καλούδη μετά την άρνησή του στο Ράδιο Αντένα Κέρκυρας να συνομιλήσει με τον Ζωχιό: 'Αυτή είναι η... Αναγέννηση που... κρούζεις;” τον... γιουχάιζαν. Έτσι, μια βδομάδα μετά, ξαναμπούκαρε στον Αντένα και... απάντησε σε τηλεφωνικές ερωτήσεις. Έλα όμως που, οι γνωρίζοντες, λένε μπορεί να ήταν... στημένοι οι... αυθορμήτως τηλεφωνούντες;

*! Βήμα μπρος-πίσω στην ΟΚΕΣΑ! Η... ισορροπία;

*! Κ(α)λου(δ)βιες μετεκλογικές μπαρούφες ακολούθησαν την προεκλογική προγραμματική ανυπαρξία. Φυσικό το δεύτερο με... επακόλουθο το πρώτο!

*! Τέλος ο ΝΔιτικος πυρσός. Άχρηστος, τα πυρπόλησαν όλα!

*! Δηλαδή, μετά τη... μείωση του ΦΠΑ, όλα εντάξει; Σε ποια συνολική αναδιάρθρωση της Κερκυραϊκο-Επτανησιακής υπανάπτυξης εντάσσεται η διεκδίκηση;

*! Αγαπητέ... Δημοσθένη, όσο και να τους λες... Κερκυραίων (και όχι...Κέρκυρας) θα σε θεωρούν... μπάσταρδο. Κανε τους λίγο... κριτική και θα... δεις!

*! Κυκλοφορεί τσι... ρούγες: Δίκιο έχουν οι μετανάστες που μιλάνε για εμβολισμό. Έγινε! Όμως, από λάθος! Νόμιζαν, οι Φωτιστής-Πραγματικότητας, ότι γίνεται κρουαζέρια με Χαραλάμπους-Μπεριάτο-Ζωχιό και... έστειλαν μπουρλοτιέρη!

*! Μου φαίνεται, πιο... σοβαροί στο Δήμο από την ΠΙΝ ή είναι νωρίς ακόμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: