Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

31/8/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

ΚΥΡΙΚΑΤΙΚΕΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 31 Αυγούστου 2008 - αριθ. φύλλου: 10164
Συνεχίζονται οι κεντρικές εκδηλώσεις για τα 90χρονα του ΚΚΕ
Συνεχίζονται και κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τα 90χρονα του ΚΚΕ. Σήμερα στον «Ρ» το πρόγραμμα για τους μήνες Σεπτέμβρη -Οκτώβρη - Νοέμβρη.
ΣΕΛΙΔΑ 3

Το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία ΧΑΝΘ η συγκέντρωση, στην οποία καλούν οι αγωνιστικές συσπειρώσεις των φτωχών αγροτών και των μικρών ΕΒΕ

Την οικονομική πολιτική θα ανακοινώσει η κυβέρνηση στα εγκαίνια της ΔΕΘ, προετοιμάζοντας νέο γύρο σφοδρής αντιλαϊκής επίθεσης, ώστε το μονοπωλιακό κεφάλαιο να ενισχύει την κερδοφορία του, ενώ τα εργασιακά, ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματα τσακίζονται. Ενδεικτικό το φορολογικό νομοσχέδιο. Το ΠΑΣΟΚ προτείνει επιδοματική πολιτική για συγκάλυψη της ακραίας φτώχειας, ενώ περισσεύουν οι διαχειριστικές προτάσεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Η επικίνδυνη για τους εργαζόμενους συνδικαλιστική πλειοψηφία, μετά το 1 ευρώ αύξηση φτώχειας, ζητά «επίδομα» 1.000 ευρώ. Για τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα είναι μονόδρομος το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το πλαίσιό του. Η συμμαχία της εργατικής τάξης με τη φτωχή αγροτιά και τους αυτοαπασχολούμενους. Η σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική, η ανάπτυξη διεκδικητικών αγώνων για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
ΣΕΛΙΔΕΣ 4-5,7-8,10-11
digital.tovima.gr
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ PDF
ΚΥΡΙΑΚΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 - 07:56

Δεν υπάρχουν σχόλια: