Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Πέμπτη 19 Φλεβάρη 2009, στο 3μελές 

Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας,

η  πολιτική δίκη  με αφορμή την ΟΚΕΣΑ.

 

Μετά το Γ. ΖΩΧΙΟ, με «ΠΑΣΟΚική» έμπνευση, και

άλλα 20 Στελέχη σέρνονται στα δικαστήρια!

 

Η ΟΚΕΣΑ κλειδώθηκε και,  διορισμένοι, αρνούνται ρόλο «αχυράνθρωπου».

 

«Αποτυχημένοι» του 1984, εμφανίστηκαν ξαφνικά,

μετά 25 χρόνια, ως νεκροθάφτες της ΟΚΕΣΑ.

 

Το θλιβερό γεγονός του θανατηφόρου ατυχήματος της Δικηγόρου στο Σαρόκο, έγινε η αιτία να μη διεξαχθεί η δίκη  στις 19 Γενάρη, λόγω αποχής των Δικηγόρων.

Μετά 8 αναβολές, η δίκη θα γίνει  την  Πέμπτη 19 Φλεβάρη 2009.

 

Στο μεταξύ, αυτά που εξελίσσονται  στην ΟΚΕΣΑ, ξεπερνούν κάθε  φαντασία.

Οι υπεύθυνοι της κρίσης, με αρρωστημένη ΠΑΣΟΚική έμπνευση και διαστροφή, σέρνουν στα δικαστήρια άλλα 20 Στελέχη της ΟΚΕΣΑ. 

 

Ακόμη, εμφανίστηκαν ξαφνικά αποτυχημένοι του 1984 και, αφού για 25 χρόνια είχαν εξαφανιστεί,   προσπαθούν να ενισχύσουν  την κρίση στην Ομοσπονδία  ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της διάλυσής της και της πώλησης του Κτιρίου.

Αφού τότε απέτυχαν να εμποδίσουν τη δημιουργία και πορεία της, πιστεύουν ότι σήμερα μπορούν να στηρίξουν την εξαφάνισή της, κάποιοι και  με «επαγγελματική» ιδιότητα,.

 

ΠΑΣΟΚικοί μηχανισμοί,  με… πλάτες  «πολύχρωμων», «ωφελημένων» από την τότε διεφθαρμένη διακυβέρνηση,  ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ σε βάρος της ΟΚΕΣΑ και των Απόδημων Κερκυραίων ενώ Χυτήρης-Γκερέκου «σιωπούν», οι δε άλλοι βουλευτές… στρίβουν..!

 

Στο μεταξύ, με «προδιαδικασίες» που πάσχουν, ορίστηκε 10μελής προσωρινή Διοίκηση και   στις 18/2 θα   εκδικαστεί τελικά.

Όμως, οι μηχανευόμενοι σκοντάφτουν στην άρνηση διορισμένων να παίξουν ρόλο «αχυράνθρωπου» και να διαιωνίσουν την κρίση.

 

Σας περιμένω στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας να γνωρίσετε το μέγεθος και την ποιότητα των πρωτόγνωρων γεγονότων: Γιατί διαλύθηκε η ΟΚΕΣΑ, πουλιέται το 3ώροφο Κτίριο και μου ζητούν ένα εκατομμύριο και 350 χιλιάδες ευρώ.

ΖΩΧΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Επίτιμος Πρόεδρος ΟΚΕΣΑ

18/02/2509 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: