Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Μισθοδοτούμενη από το λαό με εκατοντάδες

εκατομμύρια για να προσεύχεται και υπνωτίζει,

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ!

Απαιτεί: Περισσότερο πλούτο, μεγαλύτερη εξουσία, διαγραφή σκανδάλων!

ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ” ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΠΕΙΡΟ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΉ ΤΟΥ ΛΑΟΎ!

Με την “Ιεραρχική Εγκύκλιο” της Κυριακής σε όλους τους ναούς, δίχως αντίλογο, τα ΜΜΕ των αφεντικών ως διαλαλητές της και την ΕΡΤ ως άθλιο φερέφωνό της, εξακόντισε την υπνωτική θρησκευτική της ουσία, νάρκωσε το λαό, έδωσε νέα πνοή στη ΔΕΞΙΑ και μπούκωσε όπιο την αριστερή ελίτ!

Αυτοπροβάλλεται ως αντιμνημονιακή και αντιπαγκόσμια. Δακρύζει για τα πάθη του λαού, θρηνεί τη φτώχεια του, καταριέται τους... υπεύθυνους!

Εμφανίζεται δηλαδή ως αντίθετη ισχυρών... συμπτωμάτων του παγκόσμιου ΔΕΞΙΟΥ Συστήματος του οποίου η Θρησκεία αποτελεί τον ισχυρότερο πυλώνα.

Οι δύο Συνεταίροι της (στην 3αδική ΔΕΞΙΑ) την μακαρίζουν:

    • Ο ΣΕΒ θαυμάζει την καπατσοσύνη -του συνεταίρου του- στη νάρκωση, εκμετάλλευση και καταπίεση του λαού!

    • ΝΔ-ΛΑΟΣ τρίβουν τα χέρια τους για τη νέα άγια θρησκευτική απάτη, την... άφεση και εξύψωση που τους παρέχει! Την ανύψωση της ΔΕΞΙΑΣ που επιτυγχάνει!

Το Δεξιόστροφο ΠΑΣΟΚ, λειτουργώντας ως αχθοφόρος της ΔΕΞΙΑΣ, τρέμει εμπρός στην ιερή απάτη, βάζει το κεφάλι στα σκέλια και είναι έτοιμο να προσφέρει περισσότερη άφεση, πλούτο, ασυδοσία. Το δε ακροΔεξιόστροφο ΠΑΣΟΚ εκλιπαρεί τους μουτζαχεντίν και προσφέρει τα... πάντα να το στηρίξουν να... ενδοκυριαρχήσει!

Γνωρίζει η πάμπλουτη θρησκευτική εξουσία πότε, πως και που να κτυπήσει!

Συμπορευόμενη στο διάβα της με κάθε στυγνή εξουσία, αγκαλιασμένη με τους πασάδες και προσφέροντας το λαό υπόδουλο για 400 χρόνια στους Τούρκους, παίρνει ως ανταλλάγματα (και) απίθανο πλούτο. Οι Έλληνες γνωρίζουν τα... φιρμάνια και γιατί νοθεύεται η ιστορία. Γιατί η ιστορία συσκοτίζεται και κάθε απόπειρα γραφής της δολοφονείται!

Έχοντας ως... επάγγελμα την εξαπάτηση και εκμετάλλευση του λαού και με τη... γνώση χιλιάδων χρόνων, η Ιεραρχία ξέρει πότε, πόσα, ποια, από ποιους και πως να τα απαιτεί! Να τα επιβάλλει!

Το σημαντικότερο, ξέρει άριστα πως να αναστρέφει την αδίστακτη εικόνας της και να εμφανίζεται ως λαϊκός υπερασπιστής δημόσια ενώ στο παρασκήνιο να απαιτεί το στραγγαλισμό του λαού υπέρ των συμφερόντων της.

Ακόμη πιο σημαντικό: Γίνεται το... όπιο τμήματος της Αριστερής Εξουσιαστικής Ελίτ! Μελετώντας βαθιά τον Μαρξ και αναλύοντας τη θέση του ότι “Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΌΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΎ”, η Ιεραρχική Εξουσία βρήκε ότι το όπιο του λαού περνάει μέσα από τη νάρκωση αριστερών ηγεσιών. Πετάει λοιπόν το... αντιμνημόνιο, εμφανίζεται και κατά της παγκοσμιοποίησης (μαέστρος σε αυτά ο... Μακαριστός) και αυτόματα η ελίτ της αριστεράς την κάνει παντιέρα αμέρικα, την δοξολογεί, δηλώνει υποταγή και εκλιπαρεί βοήθεια για να βρει κανέναν τρεκλισμένο, αγανακτισμένο, πικραμένο ή γυροφέρτη πασόκο.

Κρατικοδίαιτη η Ορθόδοξη εξουσία χρεώνει πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο το λαό για το θρησκευτικό του υπνωτισμό. Ενώ απαγορεύονται οι προσλήψεις γιατρών-δασκάλων, προσλαμβάνονται δεσπότες και ιερείς. Πλήθος δημόσιων υπηρεσιών στηρίζουν την Ορθόδοξη αντιλαϊκή δράση. Η εμφανισμένη ως φιλανθρωπία, ιδρύματα, συσσίτια κλπ είναι αποκλειστικά χρηματοδοτούμενα από τον ιδρώτα των φτωχών. Η ΕΡΤ της αθλιότητας ξοδεύει εκατομμύρια για να διαχύνει το θρησκευτικό όπιο και να ναρκώνει το λαό. Η θρησκευτική Ιεραρχία εμποδίζει κάθε πρόοδο, εκσυγχρονισμό του κράτους, και βελτίωση του συνολικού βιοτικού επιπέδου. Απαιτεί διεύρυνση της δυστυχίας για να προστρέχουν στην... ελεημοσύνη της η οποία όμως προέρχεται απ' αυτά που αρπάζει από το λαό!

Η Τρόϊκα και το Μνημόνιο, ενώ στραγγαλίζουν το λαό και τα δικαιώματά του, πουθενά δεν αναφέρει να ελεγχθούν, περιοριστούν, κοπούν τα δισεκατομμύρια που κατασπαταλιούνται από την ιεραρχική εξουσία. Αυτή είναι και η μεγάλη απάτη που επιδιώκει η ιεραρχική εγκύκλιος: Συσκοτίζει ότι τα... Μνημόνια, οι ... Τρόϊκες, η... Παγκοσμιοποίηση στηρίζουν τον πλούτο και της ελλαδικής εκκλησίας, είναι δε απαίτηση και επιβολή της παγκόσμιας θρησκευτικής εξουσίας, της ΔΕΞΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: