Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΒΟΜΒΑΡΔΊΣΤΕ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΆ!

Προσέβαλε την Ηγεμονεύουσα

(και... τέως...βασιλεύουσα!)

δια του θρασύτατου Νομάρχη της!

Σηκώθηκαν κι οι... φτέρνες!

Τις ελεούμε...κωδικιστί κι αυτές μας στρίβουν... κωλοστί!

Να βομβαρδιστεί αμέσως η Κεφαλλονιά! Νιόνιος και Νομαρχία να εξαφανιστούν! Πριν 1/1/11! Μετά θα... κρύβεται!

Προσέβαλαν τον Τζωρτζέτο μας! Τον παραλίγο (και σίγουρα...αυριανό) ηγεμόνα Ιονίων και απανταχού προς.... Δυσμάς (φτου-φτου, ποτέ.... ανατολικά. Ούτε... βουλευτικά!) με έδρα την προβολέουσα τον κόσμο.

Άκου ο Νιόνιος ν' ασκώσει κεφάλι! Ο πολλαπλώς ελεηθείς! Που στείλαμε τον... Πίπι μας να γαληνέψει τσι φουρτένες για να φτάκει άπνιχτος (πανάθεμα την ώρα) στον θαυματουργό τόπο! Και του επιτρέψαμε να πατήσει εκεί που αντανακλούν τα μεταλαμπαδευμένα στον κόσμο!

Άκου, ξοδέψαμε τον άσπιλο... δικηγορικό μας (τιιι απλοχέρηδες! Αμάζευτα τάχουμε!) για να στείλουμε ακόμη ένα Κερκυραϊκό καρμπούρο, να ξεστραβώσουμε λίγο τσου... βλάκες, να πιστρέψουνε στα κούταβλά τους με λίγο από το σπαρματσέτο μας κι αυτός, ο.... Κεφαλλονίτης (μπρρρ), μας γύρισε... εκείνον που μόνο με ασπρόχαρτο... καταδεχόμαστε!

Βέβια,κι ο... Μάκης από... κείνους είναι! Αλλ' αποδέχτηκε τη μοναδική ανωτερότητά μας! Μας αναγνώρισε την πρωτιά! Ποτίστηκε από τον φωτισμό μας! Έσκυψε μπρος στο Κορφιάτικο μεγαλείο! Μπολιάστηκε από το αποκλειστικό DNA μας! Αναγεννήθηκε!

Και κείνος... ανεξάρτητος! Βέεεβαια! Η... ανεξαρτησία φωλιάζει στο αίμα μας! Πάντοτε! Με... αγώνες! Και περγαμηνές! Μετά τον Πολιούχο Προστάτη μας, εμείς διώχνουμε τσου... ξένους! Τους καταπατητές! Που ενδύονται... κερκυραϊσμό και.... επτανησιασμό! Αέρααα! Ποτέ δε θα δεχτούμε ξένον στο κουτούκι μας!

Δεν είδατε, μόλις μάθαμε ότι ο... συνονόματος (τιιι συμφορά!) Γιωργάκις είναι...κωλομετανάστης, τον φτύσαμε και στυλώσαμε στεντόρια τον ελληναρά...Μπένυ! Βέβαια δεν ανήκει κι αυτός στη.... φυλή μας! Αλλά, αν ο Μπενούλης (ακούς να μας τον λένε... ακροδεξιόστροφο πασόκο!) έβλεπε τον... Κώδικα, θα στεκόταν κούτσουρο! Θα έστελνε και τον Άνθιμο (τιιι Άγιος!) να τον αγιάσει! Και να καταραστεί τσου... κώλους, τσου Κεφαλλονίτικους! Ξέρει αυτός από...666!

Ευτυχώς, ο.... Νικολάκις συνεπής! Όχι μόνο προεκλογικά υμνολογούσε από την... τυπωμένη, του Νομάρχη, αλλά και μετά... προσχώρησε. Μόλις χθες τον είδαν τα... παιδιά, χαμογέλασαν! Αναγεννήθηκαν! Αλήθεια, γιατί τσούπεσαν τα... δώρα..;

Θα είναι η κρυφή... γέφυρα προς τον ΚαρατζαΦύρερ! Αλήθεια, τιιι κρίμα: Δεν... παραβρέθηκε ο... Γεώργιος κατά την... ιστορική της Ιονίου Βουλής! Θα την δόξαζε!

Πάντως, ο Νικόλας θα μας... εξυψώσει! Θα στεφθεί αεροπόρος και θα βομβαρδίζει κάθε... επίβουλο από ξηράς, αέρος και θάλασσας!

Πω! Πω! Με τη λογοδιάρροια ξεχάσαμε τσου... Νόνιους. Έννοια τους, θα το λάβουν το... μάθημα! Κανένα... μίασμα ξανά στους Κόρφους μας! Λίστες! Νέες... λίστες!

Ο Σπυρέτος μας, ο Γενικός, (μας...έφαγε τη... θέση αλλά τουλάχιστον ανήκει στους... Φωτιστές!), τώρα που τάχει πίτσι πίτσι με τον... Άγιο μας (βοήθειά μας!!!) και του κάνει τα χατίρια και... ξεφουσκώνει (θαυματουργικά!) τη θυμωμένη, θα του ζητά και να την... αγριεύει όταν οι... μιαστές την καβαλάνε.

Α! Παραλίγο να ξεχάσουμε! Και ο... μέτοχος... αναγεννιέται! Ο... γυάλινος καναλίσιος λόγος του, όλο μας... αναγεννά! Και ο...πενίσιος! Αλήθεια, πόσο θρεπτάρα είναι η... τέφρα των... μολυσμένων. Πάντα οι... κλίβανοι βγάζουν... τέφρα και... λάμψη!

Μωρέ μήπως ο Νιόνιος στραβομουτσούνιασε στον... Κώδικα επειδή κατάλαβε ότι του τη... στήσαμε με το άρθρο 13333, του κεφαλαίου ξν', του τόμου ΚΑΛ', που αναφέρει πως οι... μέσα-έξω στο... μαντρί είναι... αθώοι ως... καθοδηγούμενοι (και οι) εκλεκτοί του... υποτσομπάνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: