Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΛΥΝΕΙ”, ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, Ο “ΑΓΙΟΣ”

Και, κατ' επέκταση, τα... Αναγεννημένα και... Νέα Επτάνησα!

ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΞΩΝ / Πολιτικά

Σύντομα, και νύχτα, θα φυγαδευτεί ο Άγιος από την ένδοξη Κέρκυρα.

Ο μοναδικός, ξεχωριστός, αποκλειστικός, διαφορετικός, που έδωσε τα πνευματικά (πιθανολογείται και τα σπαρματσέτινα) φώτα, ο ανώτερος πάσας άλλης συμπαντικής φυλής -ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ- λαός της, δεν μπορεί να συνεχίζει να δέχεται ως... προστάτη του έναν... μετανάστη!

Δεν είναι δυνατόν η, ακόμα ανώτερη- καθαγιασμένη-άσπιλη και αμόλυντη ηγετική ελίτ της μοναδικής

στο σύμπαν Νήσου (που τώρα θα καθοδηγεί όλους τους Επτανήσιους οι οποίοι θα απολαμβάνουν αυτό το μοναδικό προνόμιο!), να... μολύνεται από έναν.... Κύπριο, στο μισό νησί του οποίου ανέχεται να... αναπνέουν τούρκοι-μουσουλμάνοι (μπρρρρρ!) και δεν κάνει ένα θαύμα να τους συντρίψει.

Η αρία ελίτ αποδίδει μάλιστα στον Σπυρίδωνα τα πολύ μεγάλα ποσοστά στον συμπατριώτη του ΧΑΡΑΛΆΜΠΟΥΣ και δεν μπορεί να συγχωρήσει ότι δεν καβάλησε τα κύματα και να πνίξει ΖΩΧΙΌ και ΜΠΕΡΙΆΤΟ πριν ξεμπαρκάρουν. Ειδικά για το ΖΩΧΙΌ δεν αντέχουν πως ο... Άγιος ανέχτηκε να διακηρύσσει πως σαν.... δήμαρχος δε θα ρίχνει στην πυρά αλλά θα διαδίδει τις επιστημονικές απόψεις για... θαύματα και... σκηνώματα.

Το χειρότερο, σταμάτησε να θαυματουργεί και επιτρέπει στους θαλασσοπνιγμένους μαυρομετανάστες να... ξεβράζονται στο...ιερό Νησί και να μαγαρίζουν την αμόλυντη λευκή φυλή, αν και του αναγνωρίζουν ότι τους... πέταξε στο Μαντούκι και δεν κυκλοφορούν εκεί που πατά και συναλλάσσεται η Άγια Ελίτ!

Έχει όμως ένα πρόβλημα η Ελίτ: Ο Σπυρίδωνας, όχι μόνο διανυκτερεύει στην Κέρκυρα αλλά αφήνει και τον όβολό του (μάλιστα μπόλικο και... λαδιάρικο), αποκλειστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον δικαιούχο να λέγεται καθαρόαιμος- γνήσιος-ανώτερος Κερκυραίος και να αφεντεύει της Περιούσιας Νήσου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: