Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Μη συνεννόηση των Συλλόγων μελών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ανακοίνωση ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΕΗ
* Η φτώχεια φέρνει μιζέρια λέει ο λαός μας και έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί η μη δυνατότητα συνεννόησης των Συλλόγων μελών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στην ενιαία διαμόρφωση θέσεως για τον τρόπο εφαρμογής των αντεργατικών μέτρων του Ν.4024/11 που μειώνουν το εισόδημα και για τους Εργαζόμενους. Αν τελικά δεν μπορούν να συμφωνήσουν, ας καταθέσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα και ας αναλάβει το κόστος η Διοίκηση της ΔΕΗ να τα εφαρμόσει με τον ίδιο τρόπο που δίνει και τις αυξήσεις, χωρίς όμως την αλλοίωση των ονομαστικών τιμών των κλιμακίων.
* Δεν έχει εκδοθεί ακόμη η εγκύκλιος με βάση την οποία θα γίνει εφαρμογή της παρακράτησης φόρου από το ΕΦΑΠΑΞ, ενώ το ΤΑΥΤΕΚΩ αποφάσισε να καταβάλει τις δαπάνες για φάρμακα υψηλού κόστους (σοβαρές παθήσεις).
* Με την εξαγγελία και απειλή νέων αντεργατικών μέτρων ζούμε οι Εργαζόμενοι και οι Συνταξιούχοι, γι αυτό ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ οχυρώνεται νομικά να αποκρούσει τις επιθέσεις και καλεί τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και την ΠΟΣ-ΔΕΗ να οργανώσουν την αγωνιστική αντίδραση για να μπει φραγμός στις ορέξεις της ΤΡΟΪΚΑΣ και της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: