Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ:

Ναπαραιτηθεί-εξοστρακιστεί!

ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΤΣΙΠΡΑΣ:

Να παραιτηθούν!

  1. Η πορεία ΣΑΜΑΡΆ,

    χωρίς να γίνει ακόμη πρωθυπουργός, καταγράφεται αθλιότερη, αναξιοπρεπής, δουλική, προδοτική, επικίνδυνη, ανθελληνική και αυτής ακόμη των ΝΔτικών πρωθυπουργών ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ.

Δεν αναφερόμαστε στην επιβεβαιωμένη πλέον δίχρονη απάτη ότι είναι αντιμνημονιακός, ότι έχει άλλο μείγμα(!!!) πολιτικής, ότι θα διαπραγματευτεί, ότι δε θα... υπογράψει, ότι σαν άντρας και ελληναράς δε θα υποκύψει κλπ.

Μένουμε μόνο στο τελευταίο: Ενώ διατυμπάνιζε προς τους (ηλίθιους κατά ΝΔ) Έλληνες ότι δε θα υπογράψει Μνημόνια, μόλις η παγκόσμια ΔΕΞΙΑ απλά τον διέταξε (και δημόσια πλέον) να σκάσει και να υπογράψει, έτρεξε, γονάτισε, έσκυψε και δίχως καμιά επιφύλαξη, διαμαρτυρία ή αντίδραση, χωρίς να θέσει στοιχειωδώς ένα όρο υπέγραψε (ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ αφού αυτή είναι η ΔΕΞΙΑ πολιτική) όλα τα προηγούμενα και τα επόμενα ΜΝΗΜΟΝΙΑ εξευτελίζοντας κάθε στοιχείο ανθρώπινης προσωπικότητας.

Αν ο Σαμαράς-ΝΔ ήταν ειλικρινής έστω και κατά έναν κόκκο σε όσα προκλητικά βαυκαλιζόταν, αν σεβόταν έστω και στοιχειωδώς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και φιλότιμο(δεν αναφερόμαστε στο ψευτοελληνικό φιλότιμο και άλλες αηδίες των ελληναράδων), έπρεπε να αρνηθεί την υπογραφή και να παραιτηθεί από Πρόεδρος. Η δε ΝΔ να ζητήσει ταπεινά συγνώμη. Όμως, πολιτικός και κόμμα που τόσο ανενδοίαστα και αδιάκοπα εξαπατούν, δεν διακατέχονται από τέτοιες ανθρώπινες ευαισθησίες.

Επιβάλλεται λοιπόν, τουλάχιστον, η άμεση παραίτηση και εξοστρακισμός Σαμαρά.

      1. ΠΑΠΑΡΗΓΑ και ΤΣΙΠΡΑΣ

        [φωτο]

        πρέπει να παραιτηθούν αμέσως επειδή, ως των κομματικών τους ελίτ, σιγοντάριζαν αδιάντροπα επί δύο χρόνια Σαμαρά και ΝΔ ως αντιμνημονιακούς, συμμετέχοντας συνειδητά σε μια απίθανου μεγέθους εξαπάτηση του λαού τον οποίον αποπροσανατόλιζαν. Ταυτόχρονα φρέναραν την ουσιαστική λαϊκή πολιτική αντίδραση και αντίσταση απέναντι στη σαφώς παγκόσμια και ευρωπαϊκή ΔΕΞΙΑ μνημονιακή πολιτική που υπηρετεί και επιβάλλει η ΔΕΞΙΟστροφη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τους βαθιά διεφθαρμένους κομματικοβουλευτικούς μηχανισμούς του.

Οι ελεγχόμενες κομματικές γυμναστικές συγκεντρώσεις, σε συνδυασμό με την έλλειψη σαφών αριστερών οραμάτων-πολιτικών-προτάσεων για την ανατροπή του σήμερα (και όχι κάποια “ελπίδα” για τη... μετέπειτα ζωή), δεν επέφεραν κανένα αποτέλεσμα και διευκόλυναν τη ΔΕΞΙΑ κυριαρχία εκφρασμένη και με την συγκυβέρνηση Παπαδήμου.

Επιπλέον, η συνειδητά αποπροσανατολιστική (για ψηφοθηρισμό) προβολή ότι η κυβέρνηση εφάρμοζε μια αποκλειστικά ΑΜΙΓΏΣ ΠΑΣΟΚική μνημονιακή πολιτική, και μάλιστα αποκλειστικά Παπανδρεϊκή, προσέφερε ένα τεράστιο (από αριστερά) άλλοθι στην ελληνική (ΝΔ-ΛΑΟΣ κλπ), ευρωπαϊκή και παγκόσμια ΔΕΞΙΑ αλλά και στις σαφώς ισχυρές ακροδεξιόστροφες ή αριβιστικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ που θα εξιλεώνονταν αν γκρέμιζαν τον Παπανδρέου, ως... μόνο υπεύθυνο, ανανεώνοντας έτσι, με άλλο ηγέτη, τη ΔΕΞΙΑ ΠΑΣΟΚική πορεία.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ(πολιτικοποιημένοι)ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΙ:

Το μανιφέστο για παγκόσμιο συντονισμό-δράση και οι προτάσεις άμεσης εφαρμογής στο:http://autenergos.blogspot.com/2011/10/blog-post_12.html

Σε λίγες μέρες στο autenergos.blogspot.com/: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ, Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΥΠΑΛ,ο Ουίνστον, ο Ο' Μπράιεν...! Το εφιαλτικό όνειρο! Η μερίδα σοκολάτας..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: