Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μ.Γλέζος: Η Χρυσή Αυγή..., ύβρη στον ελληνικό πολιτισμό !

Μ.Γλέζος: Η Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο, αποτελεί ύβρη στον ελληνικό πολιτισμό

Μ.Γλέζος: Η Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο, αποτελεί ύβρη στον ελληνικό πολιτισμό Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο αποτελεί ύβρη στον ελληνικό πολιτισμό, αναφέρει σε δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος, κάνοντας λόγο για ένα κόμμα "με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, που δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία".
Ο Μ. Γλέζος ζητά μάλιστα, από αυτούς που ψήφισαν "αυτό το μόρφωμα" να το "ξανασκεφτούν και μια και δυο φορές".
Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Γλέζου έχει ως εξής:
"Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται απλώς για μια οργάνωση φασιστική ή ναζιστική. Είναι ένα κόμμα στην ουσία του αντεθνικό, με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, που δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία, εκμεταλλευόμενο τα ένστικτα μιας κοινωνίας που καταρρέει.
Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, φτωχοποιείται και οργίζεται, ενώ αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία με σκληρότητα και αναλγησία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για να φέρνουμε στην επιφάνεια περιθωριακές οργανώσεις, που το μόνο που έχουν προσφέρει είναι η βία, το έγκλημα και η υποκουλτούρα. Ισχυρίζονται ότι τα χέρια τους είναι καθαρά, αλλά δολοφονούν τις Ιδέες του Πολιτισμού, της πραγματικής Δημοκρατίας και των Πανανθρώπινων Αξιών, που αποτελούν το ίδιο το σώμα της Ελλάδας.
Όσοι ψήφισαν αυτό το μόρφωμα και το έφεραν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ας το ξανασκεφτούν και μια και δυο φορές. Η παρουσία του αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ανάχωμα στην πρόοδο. Είναι πισωγύρισμα σε βάρβαρες και μαύρες μέρες, που μάτωσαν τον Ελληνικό Λαό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: