Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Το ΟΧΙ στη ΜΈΡΚΕΛ: ΑντιΑριστερή πρακτική! Εξυπηρετεί το ΔΕΞΙΟ Σύστημα!


Η ΜΈΡΚΕΛ έρχεται στην Ελλάδα κυρίως ως εκπρόσωπος της Παγκόσμιας ΔΕΞΙΑΣ.

Γιατί έρχεται η Μέρκελ στην ΕλλάδαΟ εντοπισμός των γενικών διαδηλώσεων στο πρόσωπό της είναι αντιαριστερή πρακτική, ανιστόρητη, επικίνδυνη.
Κυρίως, εξυπηρετεί το ΔΕΞΙΟ Σύστημα και τα Δεξιά κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Καμμένος-Μάνος κλπ) που επιδιώκουν την αποϊδεολογικοποίηση όσων πράττουν κατά των λαών!
Το Παγκόσμιο Δεξιό Σύστημα που εκπροσωπεί η ΜΕΡΚΕΛ έχει πυρήνα ιδεολογίας και πρακτικής την ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΑΠΌ ΆΝΘΡΩΠΟ.
Είναι το Σύστημα που επιβάλλει την: Εκμετάλλευση-αδικία-καταπίεση-απάτη-κλοπή πλούτου-εξαθλίωση στους λαούς-κατάργηση ελευθεριών/δικαιωμάτων/κατακτήσεων/κοινωνικού κράτους-μείωση μισθών/συντάξεων-(εισ)φοροδιαφυφή/(εισ)φοροκλοπή.

Αυτά έρχεται να διευρύνει και επιβλέψει στην Ελλάδα η ΜΕΡΚΕΛ.

Ο Πρωθυπουργός ΣΑΜΑΡΑΣ (πολιτικά δουλοπρεπής και ως χαρακτήρας) είναι ένας υποτακτικός όπως ο Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης που υποδέχεται τον αρχηγό κόμματος που τον επέβαλλε ως υποψήφιο και τον εξέλεξε.
Η Ευρωπαϊκή Δεξιά τον επέλεξε και επέβαλλε στο λαό.
Ούτε λοιπόν θέλει, μήτε μπορεί να αντιδράσει, διαφωνήσει, απαιτήσει.
Μόνο δέχεται εντολές, τις επιβάλλει (και βίαια), χειροκροτεί, υποκλίνεται, ευχαριστεί που τον όρισαν και τον επέβαλλαν πρωθυπουργό, υπόσχεται διαρκεί υποταγή.
 (ΔΕΞΙΑ=Θρησκεία(απάτη)+άδικο κράτος+εκμεταλλευτικό κεφάλαιο)

2 σχόλια:

TZINIS είπε...

Η ΜΈΡΚΕΛ έρχεται στην Ελλάδα κυρίως ως εκπρόσωπος της Παγκόσμιας ΔΕΞΙΑΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ (ήρθε);

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΗ ΜΑΣ... ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, πως μας περιποιηθήκανε;;
Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής. http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Πάντως, τζίνι δεν... έβγαλε!!!