Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Αριστεροί διάλογοι: "ΠΟΣΑΔΙΚΟΙ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

img031.jpgΑριστεροί διάλογοι:
Αναρτούμε 
το παρακάτω ιδιαίτερα 
ενδιαφέρον για το διάλογο 
στο εσωτερικό της Αριστεράς
που κοινοποίησαν οι: 

ΠΟΣΑΔΙΚΟΙ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ 
ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ
 ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Με μεγάλη έκπληξη κι επαναστατική αγανάκτηση, διαβάσαμε το εξώδικο που έστειλαν κάποιοι «αριστεροί» γραφειοκράτες στον Πρωθυπουργό της χώρας, σύντροφο Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Οικονομικών, σύντροφο Ευκλείδη Τσακαλώτο. Πρώτα το μάθαμε από  email που μας ήλθε μέσω της ομάδας Δρόμοι Φιλίας: (dromoifilias@googlegroups.com)  κι  αμέσως απαντήσαμε δύο φορές, η δεύτερη απαντώντας στο σύντροφο Χρίστο -που μας παρομοίασε με την ΟΑΚΚΕ!!!-. Στη συνέχεια διαβάσαμε το ίδιο εξώδικο στην ΙΣΚΡΑ, στον εξής σύνδεσμο: http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24472:elliniko-exodiko&catid=81:kivernisi&Itemid=198
Θεωρούμε σημαντικό ν’ αποστείλουμε αυτές μας τις απαντήσεις, έτσι όπως δίνονται παρακάτω, σε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που συνήθως στέλνουμε τις αναλύσεις και εκδόσεις μας.

1.Παρόλο που αυτή η αντιδημοκρατική (δικαστήρια πάνω από το κοινοβούλιο και την Κυβέρνηση), όσο και αντεπαναστατική (χρήσιμη στο σύστημα και το μαύρο μέτωπο δεξιάς-γραφειοκρατίας κάθε απόχρωσης, όπως το "βρώμικο 89", κτλ) ενέργεια του εξώδικου, απαιτεί και θα σημάνει ένα ιδιαίτερο άρθρο μας, που θα δημοσιεύσουμε σύντομα, ανάλογο μ' αυτό που δημοσιεύσαμε ήδη για τον Μπογιόπουλο (χρήσιμο στο σύστημα και βολεμένο ήδη "στον Ε-νικό του ιμπεριαλιστικού πληθυντικού", όπως γράψαμε) και βλέποντας ότι όπως στη Λατινική Αμερική, η "αριστερά" και τα διάφορα γραφειοκρατικά στελέχη της, προμελετημένοι ή αφελείς "γκουρού της ήττας", παραβγαίνουν με το σύστημα και τη δεξιά ποιος θα πρωταγωνιστήσει στην ανατροπή των Κυβερνήσεων της Αριστεράς και των Μεταβατικών Κοινωνικών Επαναστατικών Προτσές εκεί, ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Οι αφελείς "χρήσιμοι" μπορούν και πρέπει να φύγουν από αυτό το μαύρο αντιδραστικό κι αντεπαναστατικό μέτωπο.

2.Πρέπει όλοι, αλλά ιδιαίτερα οι άνθρωποι με αριστερούς, σοσιαλιστικούς, κομμουνιστικούς προσανατολισμούς, να γράφουν και να μιλάνε "επί της ουσίας" και πολύ περισσότερο να δρουν έτσι, για το καλό όλων, του λαού και των κατακτήσεών του (όπως ήταν η Κυβέρνηση της Αριστεράς), ενάντια στον κύριο εχθρό όλων, τον ιμπεριαλισμό. Όλοι ενωμένοι ενάντιά του, με ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΡΗΞΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ απέναντι σ' αυτή την αιτία όλων των δεινών της ανθρωπότητας και της Ελλάδας. Συνοπτικά δε, μπορούμε να πούμε, για να καταλάβεις και τους ποσαδικούς τροτσκιστές (εμάς) και τα αντεπαναστατικά σταλινικά απολιθώματα του ΟΑΚΚΕ, οι μεν (εμείς) είμαστε το ακριβώς αντίθετο των δε (ΟΑΚΚΕ), αφού είναι γνωστό ότι αυτοί είναι ένα "αριστερό" εξάρτημα του ιμπεριαλισμού (κύρια ενάντια στη Ρωσία κι εδώ και χρόνια) κι όχι απλά "χρήσιμοι" σ' αυτόν, όπως είναι πολλοί αφελείς "αριστεροί". Ενώ είναι γνωστό και το πολιτικό, αριστερό και κομμουνιστικό κύρος της Τροτσκιστικής-Ποσαδικής 4ης Διεθνούς, σε όλες τις οργανώσεις της Αριστεράς, όπου σχεδόν οργανικά, δρουν και τάσεις, ρεύματα, σύντροφοι συμπαθούντες της δικής μας παγκόσμιας οργάνωσης και του ελληνικού Τμήματός της.
Είναι ώρα ν' αναδημοσιεύσουμε άρθρα από τη Λατινική Αμερική, κύρια, όπου, για παράδειγμα κάποιοι λεγόμενοι "τροτσκιστές" και όχι μόνο, συνέβαλαν αποφασιστικά στο ν' ανατραπεί η πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ και η Λαϊκή Δημοκρατική Κυβέρνησή της -κατάκτηση του αργεντινού και λατινοαμερικάνικου λαού- και ν' αναρριχηθεί στην κυβέρνηση της χώρας ο ακραίος νεοφιλελεύθερος Μάκρι, κάτι σαν το Μητσοτάκη. Αποδείχνεται ότι "βρώμικα 1989" και μαύρα μέτωπα καπιταλισμού-γραφειοκρατίας, υπάρχουν παντού.

Εδώ πάει το "προς γνώση και συμμόρφωση" σύντροφε και φίλε Χρίστο
Μιχάλης Μπούμης
για το ΕΚΚ (Τ-Π), Ελληνικό Τμήμα της Ποσαδικής 4ης Διεθνούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: