Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Κέρκυρα: Ενιαίος Αγροτικός: Α/Κ Παυλιάνες-Βουνιατάδες-Πεντάτι! Σημαντική προσπάθεια!

pentatiΚέρκυρα: 
Νέος Ενιαίος 
Αγροτικός Σύλλογος: 
Άνω/Κάτω  Παυλιάνες-Βουνιατάδες-Πεντάτι! 

Σημαντική εξέλιξη και προσπάθεια!
Μια από τις παραμελημένες περιοχές της Κέρκυρας ενώνει  συνδικαλιστικά τις αγροτικές της δυνάμεις  με σημαντικές δυνατότητες για θετικές προοπτικές.
Θα συνεχίσει και συνεταιριστικά;
 Συγκροτήθηκε σε σώμα με πρώτη ανακοίνωση με το μεγάλο αίτημα: "Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους".
Καλή τους επιτυχία!!!

Το παρακάτω από το corfupress:

Την Τρίτη το βράδυ συνεδρίασε το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του αγροτικού συλλόγου προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας όπως προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μέριανος Βασίλειος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραρής Περικλής
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παϊπέτη Αγγελική
ΤΑΜΙΑΣ : Βλάσση Ευανθία
ΜΕΛΟΣ : Αρβανιτάκης Ναπολέων

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο αμέσως μετά την συγκρότηση του σε σώμα και λόγω ότι την Τετάρτη 8 Ιουνίου έχει εξαγγελθεί η πανελλήνια απεργία του προσωπικού στον τομέα της δημόσιας υγείας, αποφάσισε ομόφωνα ότι:
* Στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, γιατί ο αγώνας αυτό είναι δίκαιος και είναι το αποτέλεσμα της διαχρονικής προσπάθειας που γίνεται από όλες τις κυβερνήσεις και της σημερινής για την υποβάθμιση των παροχών στην δημόσια υγεία προς όφελος των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων.
* Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ως κάτοικοι των ημιορεινών κοινοτήτων του νησιού τι σημαίνει η απουσία της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στα χωρία μας, και από τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην αναζήτηση υγειονομικής φροντίδας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, που παρά τον τιτάνιο αγώνα των εργαζομένων του δεν μπορούν να καλυφθούν οι τεράστιες ελλεί-ψεις σε προσωπικό, υγειονομικό υλικό και υποδομές.
* Έχουμε συμβάλει με τις εισφορές μας από γενιά σε γενιά για να υπάρξει ένα καθολικό δημό-σιο και δωρεάν σύστημα υγείας για όλον τον ελληνικό λαό και αυτό ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να γίνει πράξη τώρα.
* Δηλώνουμε παρόν στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κέρκυρας και θα είμαστε αύριο και εμείς εκεί κοντά τους, μαζί με δεκάδες άλλους φορείς, καλώντας παρά το περιορισμένο χρονικό διάστημα όλα τα μέλη του συλλόγου να έρθουν για συμπαράσταση στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: