Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΛΗΣ ΜΕ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ!!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΛΗΣ ΜΕ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ!!!
 
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ"
 
Επιστολή από:   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(Καϊν)
erozer2000@yahoo.gr
 
Η πραγματική Αγάπη και Φιλανθρωπία δέν είναι όταν αυτή χτυπά τήν πόρτα μας απλώνοντας το αδυναμό της χέρι ,αλλά όταν εμείς τήν ασκούμε και τήν διακινούμε πρώτοι χωρίς ανταπόδωση,χωρίς υποκρισία και ιδιοτέλεια.
 
Είναι η μόνη Δύναμη που κυλά μαζί με το αίμα στίς φλέβες μας ,αντιδρώντας στόν θάνατο,στην αρρώστια,στόν πόλεμο,στόν ωχαδερφισμό,στήν εξουσία.
Είναι η μοναδική γέφυρα πού θα μάς περάσει από τίς σκυθρωπές πολιτείες τής τυραννίας τού "Εγώ",τού shoping therapy και τής αυτοκαταστροφικής κατανάλωσης,τού μικρόκοσμου τής "προσωπικής ευτυχίας και καριέρας" ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ στίς Ανθρώπινες Πολιτείες τού λιτού Κοινοτικού βίου και τής ανάπτυξης τής Συλλογικότητας!
 
Κι όμως αυτή η Δύναμη τείνει να εξαφανισθεί σήμερα σάν "προϊστορικός Δεινόσαυρος" ,γιατί ακριβώς Απουσιάζει τό Κοινωνικό Παράδειγμα τού καθενός από εμάς πού θά κάνει τήν αρχή τών μακροπρόθεσμων αλλαγών γιά μιά καλύτερη Κοινωνία σε βάθος χρόνου,απελευθερωμένη από βαρβαρότητες που κινούν οι ιδεοληψίες και οι δογματισμοί τών παντός είδους φιλοεξουσιαστικών κύκλων και μορφωμάτων!
 
Αυτό το καθημερινό Κοινωνικό Παράδειγμα που ανοίγει τον δρόμο στίς δομές,στούς θεσμούς και στούς δεσμούς μιάς Ανθρώπινης Κοινότητας, έρχεται σε αυτή τήν δύσκολη και ακραία για αυτόν στιγμή (στο ξεκίνημα τής ζωής του...)και αναζητά απεγνωσμένα ο 2χρονος Κωνσταντίνος Μαλλής απο τήν Ακράτα, εγγονάκι καθαρίστριας στην Πάτρα, ο οποίος είχε τήν ατυχία να διαγνωσθεί με λευχαιμία και νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».
 
Ο πατέρας του είναι άνεργος και η οικογενειά του ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης,αδυνατώντας να ανταποκριθεί οικονομικά στό (εξωνοσοκομειακό)κόστος διαχείρισης των αυξημένων αναγκών που απαιτεί η ξαφνική ανατροποή τής υγείας τού παιδιού τους!
 
Ο μικρός Κώστας ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο τής χημειοθεραπείας χρειάζεται άμεσα μονάδες αιμοπεταλίων, όπως απαιτείται σε αυτές τίς ανατροπές που συμβαίνουν στο ανθρώπινο σώμα.
Ας περάσουμε στην δράση τό Κοινωνικό Παράδειγμα τής Αλληλεγγύης στον μικρό Κώστα ,γιατί αυτό είναι τό "πτυχίο" μας και η "βαριά μας κληρονομιά" που θα αφήσουμε στό Παιδί που γεννιέται τήν ώρα που εμείς γινόμαστε χώμα,νερό και αέρας....
Δεν είμαστε "αιώνιοι",ούτε έχουμε δικαίωμα να παραμένουμε "αιώνια" αδιάφοροι!!!
 
Μήν περιμένουμε σημαντικές αλλαγές άν πέφτουμε σέ αντιφάσεις με τίς ιδέες μας,άν δέν δίνουμε καθημερινές "μάχες" με μπροστάρη την προσωπική μας στάση και τόν τρόπο ζωή μας !Με τό δικό μας αποτύπωμα να αποτελεί παράδειγμα στο σκοτάδι τής απάθειας και τού ατομικισμού,με " λιγότερα συνθήματα και περισσότερη δουλειά" !
Γιατί, ..."άν γλυτώσει τό παιδί ,υπάρχει ελπίδα"!
Γιατί ,στά μάτια τού Κώστα θέλουμε να βλέπουμε τόν ήλιο να σηκώνεται το πρωϊνό και τον ουρανό στ΄άστρα την νύχτα....
Για αυτό μην Αργείτε,Τρέξτε σε βοήθεια τού μικρού Κώστα Μαλλή,είναι η σπορά τού μέλλοντος και μιά ευκαιρία να γίνει πράσινη και εύφορη ξανά η καμένη και άγονη γή!.....
Ο Κώστας δέν είναι μόνος του!Εχει δίπλα του όλους και όλες μας,ΕΜΕΙΣ είμαστε η αλυσίδα και το γρανάζι που θα κάνει να χαμογελάσει ξανά η Ιστορία,στήν πράξη!!!!!
 
Για Αιμοπετάλια και Αίμα στον μικρό Κωνσταντίνο απευθυνθείτε-Αιμοδοσία νοσοκομείου παίδων "Αγία Σοφία",Γουδί, τηλ.2107452036(πρωϊνές ώρες )
Γεώργιος Μαλλής(επικοινωνία)-6945871709
                  OIKONOMIKH ΣΤΗΡΙΞΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                  
 
Η γραφειοκρατία των Τραπεζών αποφάσισε να σφραγίσει τους δύο λογαριασμούς οι οποίοι είχαν δοθεί απο τήν οικογένεια για την ενισχυσή της α/Εurobank 0026-0435-69-0200109087(Γεώργιος Μαλλής)
και β/Εθνικη τράπεζα 299/603257-50 ,ψευδόμενες πώς είναι ...θέμα υπουργικής -πολιτικής απόφασης και όχι δική τους χειρονομία απόλυτης αναλγησίας και αχαλίνωτου παραλογισμού
 
Απαιτούμε άμεσα απο τίς διοικήσεις και τών δύο Τραπεζών να παραδώσουν τά συγκεντρωμένα χρήματα που προέρχονται απο την ευαισθησία πολιτών συμπαράστασης στήν οικογένεια Μαλλή στην οποία και μόνο ανήκουν και αφού παραδώσουν μέχρι και τό τελευταίο ευρώ στούς δικαιούχους γονείς να κλείσουν καί μόνο τότε τούς λογαριασμούς
 
Στο εξής οι πολίτες πού θέλουν να συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά έναν άνεργο πατέρα,μια μητέρα "εργαζόμενη" στην Ακράτα οπου έχει πάρει "άδεια" άνευ αποδοχών για 9 μήνες λόγω τής υγείας τού μικρού Κωνσταντίνου και είναι άγνωστο το εργασιακό της μέλλον και επιστροφή στην πρώην θέση της ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ   ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ  ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" που υποστηρίζει και αγκαλιάζει όλη αυτή την κίνηση αλληλεγγύης στην οικογένεια Μαλλή για να αντιμετωπίσει με περισσότερη αισιοδοξία και δύναμη την λευχαιμία τού δίχρονου παιδιού τους
 
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του συλλόγου «Φίλων του ρ/σ Στο Κόκκινο» στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το όποιο ποσό θέλετε για την ενίσχυση της οικογένειας Μαλλή είναι οι εξής:
- Εθνική Τράπεζα
Λογαριασμός: 265/001038-38
IBAN: GR7001102650000026500103838
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA
Δικαιούχος: Σύλλογος Φίλων Κόκκινου
- Τράπεζα Πειραιώς
Λογαριασμός: 5237-075265-351
ΙΒΑΝ: GR9001722370005237075265351
Δικαιούχος: Σύλλογος Φίλων Κόκκινου
- Eurobank
Λογαριασμός: 0026.0206.10.0101861270
ΙΒΑΝ: GR8602602060000100101861270
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ:17075925
Δικαιούχος: Σύλλογος Φίλων Κόκκινου
 
Στα σχόλια ως αιτιολογία γράφετε: Κώστας Μαλλής

Αν το πόσο που συγκεντρωθεί υπερβεί τις ανάγκες που έχει δηλώσει η οικογένεια, θα διατεθεί στο ΚΕΘΕΑ.
υγ/Απαραίτητη διευκρίνηση":H οικονομική ενίσχυση αποβλέπει ΜΟΝΟ στήν οικονομική στήριξη μιάς οικογένειας που αντιμετωπίζει προβλήματα βιοπορισμού και επιβίωσης, προκαλώντας μεγαλύτερες δυσχέρειες στην ατυχή συγκυρία τής περιπέτειας υγείας τού παιδιού τους!Η οικονομική ενίσχυση δέν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τό κόστος νοσηλείας, θεραπείας και παραμονής στήν Ογκολογική Μονάδα ,κόστος τό οποίο τό αναλαμβάνει και το καλύπτει τό ίδιο τό νοσοκομείο "Ελπίδα" ,όπως και σέ παρόμοιες υποθέσεις παιδιών.....

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(Καϊν)
erozer2000@yahoo.gr


για την επιστροφή τής Χαμένης Ανθρωπιάς και τού Τέλους τής Εποχής τής Κτηνωδίας....
Με «κόκκινο» ξεπερνιέται η γραφειοκρατία των τραπεζών - Ο ρ/σ Στο Κόκκινο δίπλα στον μικρό Κώστα Μαλλή - Στο κόκκινο - 105,5 FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: