Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

Οι Κερκυραίοι Σαμπόταραν

το ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ!

Γιατί καταποντίστηκε  η Ελλάδα;

 

Αποκαλύπτουμε τα τρία  σαμποτάζ της Κέρκυρας εναντίον  της Ελλάδας και του Σάκη Ρουβά στη Γιουροβιζιόνικη πολυπολιτισμική δημιουργία.

 

Επειδή οι Κερκυραίοι ΗΓΕΤΕΣ θεωρούν ότι η παρουσία του Σάκη υπονομεύει την πολύχρονη, κοπιώδη, πολυσχιδή πανΚερκυραϊκή ΛΙΤΑΝΕΙΑκή και ΜΠΟΤΙκη πολιτιστική δημιουργία, μηχανεύτηκαν τον καταποντισμό του: 

 

  1. Έστειλαν τη «Δεξιά χείρα» του «Αγίου Σπυρίδωνα» στη Ρωσία για προσκύνημα.  Όμως, η βαθιά  κομμουνιστική Ρωσία προσεβλήθη γιατί ποθούσε να προσκυνά την «άγια Αριστερή». Έτσι οργάνωσε ανθελληνική επίθεση και υπονόμευση!
  2. Έβαλαν  αποκλειστικό συνοδό το Δεσπότη,  κολλητό του γνωστού ακροδεξιού κομμουνιστικοφάγου   (παρά τω Θεϊκω θρόνω ευρισκομένου)   Χριστόδουλου!                           Αλλά κι οι ρωσίδες απογοητεύτηκαν από την απουσία των περίεργων  κερκυραϊκών  ανδρικών  όντων, συνοδών κοκάλων!
  3. Οι Κερκυραίοι, για οικονομικούς δήθεν λόγους (επειδή ο Π.Ο.Εμπορίου υπονομεύει  τα «φυλακτά» του Άγιου), δεν του άλλαξαν τα «τετριμμένα πασουμάκια».  Αποτέλεσμα, να μην   μπορεί να περιπατήσει το  βράδυ στα κύματα, να κάμει νέο  θαύμα (που εδώ κι αιώνες αποφεύγει) για  να  σώσει και ολόκληρη την Ελλάδα (όπως… τότε την Κέρκυρα)  απ’ τις  Τουρκάλες   και την ανθελληνική πανώλη στη Γιουροβίζιον!

 

ΥΓ: Λέγεται ότι ο Άγιος είναι θυμωμένος γιατί ο Πατριάρχης, όταν βλογούσε το Σάκη και ικέτευε το Θεό του να συντρίψει τους εχθρούς του   Κερκυραίου, δεν  επικαλέστηκε την του Σπυρίδωνα  Μεσιτεία!   

18/5/2509 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: