Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

THRIAMVOS - MEGALH NIKH GIA THN MAXOMENH OIKOLOGIA STHN KERKYRA

1) Ο πρώην Δήμαρχος Γατσούλης, με πήρε, τότε, να μου δείξει την χωματερή.

Την επόμενη μέρα τον κατήγγειλα που η χωματερή κάπνιζε ακόμα παρόλο που την σκέπασε με σώμα για να με παραπλανήσει και μάλιστα έγινε ολόκληρη εκπομπή στο Corfu Chanel που του την πέσαμε.

Μπορώ να σου δείξω δεκάδες ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ  καταγγελίες που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια για την χωματερή σας. Δείξε μου μια δική σου. (πρωτοκολλημένη και δημοσιευμένη).

2) Η προσφυγή που σου λέγαμε με τον Μιχάλη, τελικά έγινε, διότι σχηματίστηκε το κίνημα και το Αλεύχιμον, στο μεταξύ και έγιναν δύο προσφυγές, μάλιστα. Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία είναι γύρω στα 11.700 Ευρώ "μέσα", τα τελευταία 5 χρόνια από τις πολλές προσφυγές, μια και κανένας άλλος σύλλογος στην Κέρκυρα κάνει τόσες πολλές όσες εμείς. Βόλτες και εκδρομές εμείς δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε, γιατί τρέχουμε στα δικαστήρια όλη την ώρα. Το κίνημα στην συνάντηση του προηγούμενου Σαββάτου αναγνώρισε την συμπαράστασή μας και μας ευχαρίστησαν θερμά. Ήταν μεγάλη η συγκίνησή μου.

3) Μην παραπληροφορείς τον κόσμο, αν δεν κατάλαβες ποια είναι η θέση μας για τους ΧΥΤΑ. ΟΙ Οικολόγοι είναι υπέρ των ΧΥΤΑ (τώρα πια ΧΥΤΥ) αλλά μόνον όταν υπάρχουν οι προδιαγραφές που τους κάνουν έτσι. Για υπερ-χωματερές όπως του Τεμπλονίου και αυτόν που δεν έγινε στην Λευκίμμη δεν συμφωνούμε.

3) Τις προτάσεις σου, που λες, πέρασέ τες πρώτα να τις εγκρίνουν οι συμπατριώτες σου ( το κίνημα και ο σύλλογος) ώστε να έχουν υποστηρικτές και δεν θα κολλήσει σε μας η εφαρμογή τους. Να είσαι σίγουρος.

 Δημήτρης ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: