Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Για: ην επιστολή των ΑμεΑ

-Τις Δημοσκοπήσεις

η στέγαση του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟΥ

στο Μον Ρεπό με απόφαση του Δήμου Κερκυραίων

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ) 14/10/2010

Επικοινωνία: e-mails: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com izochios@tellas.gr

τηλ. 6937179122 http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

Δήμος ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας στις 11 Οκτώβρη 2010 έκανε προτάσεις και υπέβαλε αιτήματα προς τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και Δημάρχους για τις ανάγκες και τα προβλήματα όλων των ΑμεΑ. Ο υποψήφιος δήμαρχος ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης, στην παρα-πάνω επιστολή των ΑμεΑ απαντά ότι η ΝαΚ όχι μόνο υιοθετεί το σύνο-λο των προτάσεων αλλά στις αναλυτικότατες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΈΣ ΑΡΧΈΣ , στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτική και της ισότητας όλων, παρουσιάζονται πλήθος θέσεων ώστε κάθε κοινωνική ομάδα με όποιο πρόβλημα να βρίσκονται στην κορυφή των λειτουργιών του Δήμου Κέρκυρας αν η ΝαΚ εξουσιοδοτηθεί από το λαό.
  1. Η ΝαΚ χαιρετίζει την τολμηρή απόφαση του Δήμου Κερκυραίων για επιστροφή στο Δήμο των κτιρίων του ΜΟΝ ΡΕΠΟ ώστε, εκτός από την αξιοποιησή τους για πολλές δράσεις, να λειτουργήσουν και ως υποστηρικτικά στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Θετικών Επιστημών και Εφαρμογών, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει ως μόνιμη έδρα του διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων καθώς και για την κάλυψη των αναγκών του Θερινού Σχολείου Φυσικής. Στις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ της ΝαΚ προβλέπεται όχι μόνο η δημοτικοποίηση των κτιρίων αλλά και θεωρεί ως ιδιαίτερης σημασίας τη στέγαση και παρουσία του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟΥ .

  2. Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, στο ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ και προηγουμένως στο ΚΟΡΦΟΥ ΤΣΑΝΕΛ, η ΝαΚ τις θεωρεί ως ένα εργαλείο ανάλυσης και αξιολόγησης χωρίς να παραβλέπει όσα οι γνωρίζοντες τους καταμαρτυρούν αλλά δεν θα καθοριστεί η στρατηγική της από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: