Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Διευκρινήσεις για τη σύγχυση σχετικά με τη μη κατάθεση του ψηφοδελτίου από τη ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Αθήνα 28/10/2010

Προς

Τα ΜΜΕ Κέρκυρας

Κυρίες/Κύριοι,

ΖΩΧΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΣτις 20/10/2010 (από λάθος εμφανίστηκε 10/10/2010), σας έστειλα ανακοίνωση αναλύοντας τους λόγους που η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ) δεν κατέθεσε το ψηφοδέλτιο για τις Καλλικράτειες εκλογές της 7ης Νοέμβρη 2010.

Επειδή σε αρκετά μέσα ενημέρωσης δεν γράφτηκε ή μεταδόθηκε οτιδήποτε ενώ από κάποια αναφέρθηκαν άλλοι λόγοι από αυτούς που γράφονται στην ανακοίνωση, έχει δημιουργηθεί πλήρης σύγχυση με το αν εκδόθηκε ή όχι ανακοίνωση ή τι συγκεκριμένα αναφέρει.

Σας την ξαναστέλνω λοιπόν (βρίσκεται και στη δ/νση: http://autenergos.blogspot.com/2010/10/blog-post_3300.html) με την παράκληση να δημοσιευθεί-μεταδοθεί η παρούσα και να αξιολογηθεί από τους αναγνώστες, ακροατές, θεατές σας.

Συνοπτικά υπενθυμίζω ότι η μη κατάθεση του ψηφοδελτίου:

  • Δε σχετίζεται με τον ελάχιστο αριθμό των υποψηφίων που επιδιώκαμε.

  • Η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ ανακοίνωσε από τον Ιούνιο ότι συμμετέχει στις προεκλογικές διαδικασίες ΜΌΝΟ για να εφαρμόσει το πλήρες, ανατρεπτικό και άμεσα υλοποιήσημο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της. Γι αυτό θ' αρκούσε η πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκτιμήθηκε όμως, τώρα, ότι αυτή η πλειοψηφία δε θεωρείται ως πιθανή. Επομένως, με εκλογικό αποτέλεσμα δίχως την πλειοψηφία ή θα έπρεπε να παραιτηθούμε ή να παραμείνουμε με αντιπολιτευτικό ρόλο. ΌΜΩΣ, ΑΥΤΌ ΔΕ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΜΑΣ. Πολύ περισσότερο που από τα μέχρι τώρα ανακοινωθέντα των άλλων ψηφοδελτίων (δεν έχουν καταθέσει ακόμη Πρόγραμμα) η εικόνα που εκπέμπεται είναι πολύ συντηρητική.

Συνεχίζουμε λοιπόν με στόχο τις 2ες Καλλικράτειες εκλογές του 2014 που ηΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και οι ολοκληρωμένες ανατρεπτικές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ θα είναι το ίδιο επίκαιρες όπως και σήμερα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: