Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στραπατσάρισμα ΆΝΘΙΜΟΥ

από τον “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΤΗ” ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ.

Ο Γιάννης ΜΠΟΥΤΆΡΗΣ

Ορθώνεται σε φασίζουσες εξουσίες,

στη χρόνια “σκλαβιά” από την (ακρο)ΔΕΞΙΆ μουτζαχεντίν.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΙΚΑΝΌΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ!

Παπανδρέου-Κουβέλης,αντί να ...σκάσουν τον Άνθιμο,ταπεινώθηκαν.

Δικαιώνεται η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)!

Μια συνολική υπανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, της Πόλης που θα έπρεπε να λάμπει διεθνώς, εκφράζει τη διεφθαρμένη θρησκευτικοπολιτικοικονομική νεοελληνική συγκρό-τηση αλλά και την ιδιαίτερη (ακροεξιά περίσφιγξη της συμπρωτεύουσας.

Παρότι ο λαός της έχει ιστορία, αγώνες, προοδευτική δημιουργικότητα, εμφανίζεται με μια αντίστροφη εικόνα εξ αιτίας της εντονότατης σκληρής ( και ακρο)Δεξιάς δράσης που η δολοφονία Λαμπράκη την ανέδειξε αλλά και γιατί συνεχίζει έντονα με τη Δεσπο-τική προκλητικότητα-εξουσία και την αυτοδιοικητική κακοποίηση (Ψωμιάδης, Παπαγεωργόπουλος κλπ).

Η μακρόχρονη “ιδιοκτησιακή” σχέση χουντοδεσποτάδων με την ΕΡΤ3, σε συνδυασμό με τον αμύθητο πλούτο και τον μεγάλο αριθμό καλοπληρωμένων ιερέων, προβάλλει μια Θεσσαλονίκη καθυστερημένη και επιβάλλει στο λαό μορφές υποταγής, αβουλίας φόβου.

Το ότι και το κράτος πυραμιδικά υποτάσσεται έως εξευτελισμού στις ταπεινώσεις που η διαχρονική δεσποτοκρατία απαιτεί, εμποδίζει και απαγορεύει κάθε λαϊκή αντίδραση.

Με τη δύναμη που διαθέτει η χουντίζουσα εκκλησία ελέγχει κόμματα, βουλευτές, υπουργούς και βέβαια επιβάλλει δημάρχους και νομάρχες ικανούς μόνο να κρατούν τη Θεσσαλονίκη υπανάπτυκτη και το λαό δέσμιο σε καθυστέρηση. Αυτό δηλαδή που επιδιώκει, απαιτεί, επιβάλλει η διαχρονική θρησκεία γιατί μόνο έτσι μπορεί να κυριαρχεί. Αυτή είναι η ισχύ της. Γι αυτό συμπορεύεται-στηρίζει-κουκουλώνει-παλεύει υπέρ του εκμεταλλευτικού κεφαλαίου και του κάθε καταπιεστικού κράτους.

Μπροστά σε αυτή την απόλυτη καταχνιά και πολιτική σιωπή-υποταγή, ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, κόντρα στη γενικότερη πολιτική ξεφτίλα (ακόμα και αριστερών), σήκωσε ανάστημα και είπε στον αφέντη-δεσπότηΆνθιμο: ΣΤΟΠ!

Με απόλυτη δε σαφήνεια ανέδειξε το θρησκευτικοαυτοδιοικητικό τρίγωνο (Άνθιμος-Ψωμιάδης-Παπαγεωργόπουλος) που συνθλίβει τη Θεσσαλονίκη και ξεκαθάρισε ότι ούτε ως υποψήφιος μήτε ως δήμαρχος θα υποταχθεί στη δεσποτική αντιλαϊκή, ανθελληνική εξουσία.

Ο Άνθιμος όχι μόνο τον αποκήρυξε λέγοντάς του ότι δε θα επιτρέψει να εκλεγεί δήμαρχος αλλά... απαίτησε από τον Πρωθυπουργό να τον υποχρεώσει σε μετάνοια και υποταγή.

Δυστυχώς, ο κ. Παπανδρέου δεν του απάντησε: Σκάστε κύριε! Ούτε έδωσε εντολή να του αφαιρεθεί το μικρόφωνο της ΕΡΤ3. Ταπεινώθηκε, ταπεινώνοντας το λαό.

Ο Μπουτάρης όμως σήκωσε περισσότερο τη φωνή του και έμεινε όρθιος! Δεν έμοιασε στους άθλιους πολιτικούς και σε υποταγμένους αριστερούς που μπροστά στα πιθανά... ψίχουλα προδίδουν αρχές και οράματα.

ΑΠΈΔΕΙΞΕ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΆΞΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΑΠΌ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΌ ΚΑΤΑΠΛΆΚΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΨΏΣΕΙ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΜΈΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΈΝΟ ΛΑΌ ΤΗΣ.

Ο Γιάννης Μπουτάρης θα μείνει στην ιστορία ανεξάρτητα του εκλογικού αποτελέσματος.

Εάν δε και ο λαός πει το δυνατό ΌΧΙ στις αντεθνικές-αντιλαϊκές δράσεις Άνθιμου και εκλέξει δήμαρχο τον Μπουτάρη, τότε η Θεσσαλο-νίκη θ' αρχίσει να γράφει μια νέα λαμπρή ιστορία.

ΤΗΣ ΑΞΊΖΕΙ! ΑΞΊΖΕΙ ΣΤΟ ΛΑΌ ΤΗΣ. ΝΑ ΕΊΝΑΙ... ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ!

Δύο επισημάνσεις:

  1. Οι αριστεροί υποψήφιοι και κόμματα ακόμη δεν καταδίκασαν τη θρασύτητα Άνθιμου. Ούτε και ο Κουβέλης που... στηρίζει Μουτάρη.

  2. Δικαιώνεται απόλυτα η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ) που με ΔΙΑΚΗΡΥΞΗκαιΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ,αν εκλεγόταν στο Δήμο Κέρκυρας, θα ανέτρεπε πλήρως την ετεροδιαχείρηση της αυτοδιοίκησης από Θρησκεία-κράτος-κόμματα-κεφάλαιο, θα ίσχυε απόλυτη ανεξιθρησκεία, όχι σύμβολα, αγιασμοί κλπ στο δημόσιο (και σχολεία), όλοι οι αμειβόμενοι ιερωμένοι (και ο Δεσπότης) θα εργάζονταν στο δήμο, θα δημοτικοποιούταν (και) η εκκλησιαστική περιουσία, θα προβαλλόταν και η επιστημονική άποψη για θαύματα-σκηνώματα και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: