Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Πεινάμε για να πληρώνουμε και

Διεύθυνση Θρησκευτικής Υπηρεσίας ΓΕΕΘΑ;”

ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΈΥ- ΡΑΓΚΟΎΣΗΣ;

ΑκροΔεξιόστροφος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!

Καταργούν, για... οικονομία, αναπτυξιακούς κλάδους του δημοσίου

ΑΛΛΆ ΑΝΑΠΤΎΣΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΆ ΤΟΝ... ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΌ ΚΛΆΔΟ!

Ημερίδα για τους κληρικούς που υπηρετούν στις Ένοπλες ΔυνάμειςΟ ακροΔεξιόστροφος ηγέτης του Δεξιόστροφου ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενι-ζέλος, συμμετείχε (φωτ.Έθνος) σε σκοταδιστική ημερίδα για τους Κληρικούς που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις που οργάνωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στο πλαίσιο της επικοινωνίας της με τους Κληρικούς που υπηρετούν(!!!!) στη Θρησκευτική Υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Και αυτό έγινε σε.... συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και τη Διεύθυνση της Θρησκευτικής Υπηρεσίας ΓΕΕΘΑ.

Δηλαδή, την ώρα που από μεγάλα τμήματα του φτωχού λαού αφαιρούνται στοιχειώδη μέσα επιβίωσης, κόβονται συντάξεις, η ανεργία καλπάζει, νοσο-κομεία και σχολεία υπολειτουργούν, αναπτυξιακοί τομείς καταργούνται, οι στρατιωτικοί υποφέρουν και ο στρατός δεν είναι παραγωγικός, την ώρα αυτή που το κράτος εκπέμπει την πλέον άθλια εικόνα, προβάλλεται η υπερλει-τουργία και ανάπτυξη θρησκευτικών τομέων που παράγουν σκοταδισμό και αποβλακώνουν ή φασιστικοποιούν το στρατό.

Αλήθεια, πόσοι υπηρετούν και πόσο κοστίζουν στο λαό οι θρησκευτικές Διευθύνσεις στο υπουργείο και στο στρατό; Ποιες ανάγκες του στρατού καλύπτουν εκτός από το να επιβάλλουν την υποχρέωση να θρησκεύονται; Γιατί δεν καταργούνται;

Αλήθεια, πως είναι δυνατόν να μην αναπτύσσεται η διαφθορά, η ανικα-νότητα, η ανυπαρξία παραγωγικής ωφέλειας, οι φασιστικές αντιλήψεις, η συντηρητικότητα (και) στο στρατό όταν η πηγή της απάτης κυριαρχεί και μάλιστα με πλήρη οργάνωση και χρηματοδότηση;

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, πιστή στο να παράγει δεξιόστροφες αντιλαϊκές πολι-τικές (και με υπουργό άμυνας μια από τις γραφικές προσωπικότητες που χρησιμοποιούν συνταγματισμούς και ευγλωττία για να προπαγανδίζει συντη-ρητισμό, καθυστέρηση, σκοταδισμό, ανοησία, αντιλαϊκές πολιτικές και κα-μουφλαρισμένη δεξιά), διαπράττει απάτες που ισχυροποιούν την ελληνική και παγκόσμια ΔΕΞΙΆ.

Ο λαϊκός πλούτος που σπαταλιέται για τις δεκάδες χιλιάδες μισθοσυντή-ρητους ιερείς (χρυσοπληρώνονται να προσεύχονται), φασίζουσες υπηρεσίες, τη δήθεν κοινωνική πολιτική της χουντίζουσας εκκλησιαστικής διοικητικής ιεραρχίας, τις εκπομπές σκότους στις ΕΡΤ και πολλά άλλλα, θα μπορούσε να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και στη μείωση της φτώχειας. Να κτί-ζονται κάθε χρόνο σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία.

Ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Ραγγκούσης, αν γνωρίζουν οφεί-λουν να ζητήσουν συγνώμη από το λαό για την απάτη ότι δήθεν εκσυγχρονιζουν το δημόσιο.

Αν δεν γνωρίζουν οφείλουν να καταργήσουν αμέσως και αυτές τις διευ-θύνσεις διαφθοράς, σκοταδισμού και σπατάλης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο στρατό, στην αστυνομία, στο Υπ. Παιδείας. Να σταματήσει η πλούσια μισθοδοσία στο σκοταδιστικό ιερατείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: