Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

27/9/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

Από ΕΘΝΟΣ

Ο κέρινος Γιάο

Ο κέρινος Γιάο

Ο σταρ του μπάσκετ, Γιάο Μινγκ ποζάρει από σήμερα στο Εθνικό Μουσείο της Κίνας, ως κέρινο ομοίωμα, φτιαγμένο από τα χέρια του Κινέζου καλλιτέχνη, Zheng Shouxiang.

Καλημερα απο το Βερολινο,

Αυτο ειναι το νεο „γραμμα απο το Βερολινο“ (Σεπτεμβριος 2008) με δυο νεα θεματα.

Το πρωτο αναφερεται στην σημερινη κατασταση αποσταθεροποιησεως που εχει δημιουργηθει στην Ελλαδα και προσπαθει να δει πισω απο τα παρασκηνια, τι δηλαδη κρυβεται πισω απο τις λυσσωδεις επιθεσεις της αντιπολιτευσης και των μεγαλων ΜΜΕ εναντιον της κυβερνησης Κωστα Καραμανλη. Απο την συγκρουση ΗΠΑ-Ρωσιας στον Καυκασο για τον ελεγχο των διαδρομων που περνουν οι αγωγοι πετρελαιου της Ασιας για τον εφοδιασμο της Δυσης και την συμφωνια της κυβερνησης Καραμανλη για την κατασκευη του αγωγου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη προκυπτει, οτι η κριση στην Ελλαδα δεν ειναι η ατυχης εμφανιση του Καραμανλη στη Θεσσαλονικη, οπως ισχυριζεται η ναυαρχιδα του Λαμπρακειου στολου, Το Βημα, αλλα το οτι ο προγραμματισθεις αγωγος ειναι η τελευτια τρυπα που προσπαθουν να κλεισουν η ΗΠΑ για να εμποδισουν την μεταφορα ρωσικου πετρελαιου προς την Δυση.

Το Big Game. Διαβαστε περισσοτερα στο λινκ

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=79&tx_ttnews[tt_news]=704&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=7a8e6e2219

Το δευτερο θεμα (στα γερμανικα) πραγματευεται την κατασταση που δημιουργηθηκε στην αμερικανικη βιομηχανια του τραπεζικου και χρηματηστηριακου κεφαλαιου μετα τις δικαιοδοσιες που δοθηκαν στον υπουργο οικονομικων Henry Paulson που τον καθιστουν πλεον «δικτατορα» της αμερικανικης οικονομιας.

„Staatsstreich mit Plan P“. Διαβαστε περισσοτερα στο

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=79&tx_ttnews[tt_news]=703&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=d324f0f958

Τα γραμματα απο το Βερολινο ασχολουνται παντα με επικαιρα κοινωνικοπολιτικα προβληματα, που αναλυονται απο μια διαφορετικη σκοπια απ’ αυτην που συνειθιζεται στην Ελλαδα.

Τελος

- Αν μας ζητησατε να σας διαγραψουμε απο την λιστα παραληπτων και αυτο δεν εγινε ακομη, ζητουμε συγγνωμη. Δεν γινεται απο κακη θεληση, κανουμε οτι μπορουμε

- Δεχομαστε ευχαριστως αρθρα προς δημοσιευση που διαπραγματευονται θεματα ομοια με αυτα που δημοσιευονται στην ιστοσελιδα μας.

Καλο Σαββατοκυριακο

Με φιλικους χαιρετισμους

Δρ. Εμμανουηλ Σαριδης

Community Channel Europe e.V.

Mainzer Str. 42

12053 Berlin

Tel.: 030 - 67 77 67 20

www.berlin-athen.eu

Wegweiser

Δεν υπάρχουν σχόλια: