Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

17/9/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

link rel="themeData" href="file:///C:%5CUsers%5C1218%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx">

Αθήνα, 16/9/2008

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

Οι απαντήσεις που έδωσε η Διοίκηση της ΔΕΗ στην με ημερομηνία 9/9/2008 ανοικτή επιστολή της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ( η άλλη επιστολή μας ακόμα δεν έχει απαντηθεί) μας αναγκάζει να επανέρθουμε .

1. & 2. O καθορισμός των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) έγινε τον Ιούνιο του 2007, με καθυστέρηση ενός ολόκληρου έτους από το χρόνο που πρόβλεπε το Άρθρο 28 παρ. 1 του Ν. 3426/22.12.2005.

Ο τρόπος υπολογισμού του ανταλλάγματος για την παροχή ΥΚΩ εγκρίθηκε από τον ΥΠΑΝ στις 30.11.2007. Την ίδια μέρα εγκρίθηκαν και οι αυξήσεις στα τιμολόγια που ίσχυσαν από 01.12.2007και από 01.07.2008.

Περισσότερα...www.genop.gr

___________________________________________________________

Εντυπώσεις από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών. Άρθρο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Βήμα

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος την προηγούμενη εβδομάδα στη Μινεάπολη συμμετέχοντας στο ειδικό σεμινάριο του Ιnternational Republican Ιnstitute, στο οποίο και προεδρεύει ο Τζον Μακ Κέιν. Πέρα από το εντυπωσιακό σκηνικό, τα μπαλόνια αλλά και τις γύρω από τον χώρο του συνεδρίου αντιδράσεις, είναι γεγονός ότι η προσπάθεια των Ρεπουμπλικανών να αλλάξουν την ατζέντα των εκλογών στέφθηκε από επιτυχία.

Κατ΄ αρχάς η πολύ δυναμική παρουσία της υποψήφιας αντιπροέδρου Σάρα Πέιλιν έκλεψε την παράσταση, καθώς είχε δεχθεί σκληρή κριτική για την πρόωρη εγκυμοσύνη της 17χρονης κόρης της αλλά και το γεγονός ότι δεν είχε καμία εμπειρία, ιδιαίτερα στα διεθνή θέματα. Η δυναμική της παρουσία κατάφερε να αναστρέψει το σκηνικό και σήμερα είναι το αγαπημένο παιδί των media, στα οποία και επιτέθηκε.

.........................................................................................................................................................

Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας και ιδιαίτερα το Σκοπιανό, λόγω και της εκεί παρουσίας του σκοπιανού πρωθυπουργού, χάρη στην παρέμβαση ελληνικής καταγωγής στελεχών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, δεν έγινε καμία αναφορά στο ζήτημα στα συμπεράσματα και σχεδόν όλοι έδειξαν να αντιλαμβάνονται ότι το βέτο της Ελλάδας δεν στηρίζεται σε επιθετικότητα απέναντι στο γειτονικό κράτος αλλά προσβλέπει στην εξυπηρέτηση της εθνικής υπερηφάνειας.

Πολιτικό Γραφείο Μ. Βαρβιτσιώτη.

Γ. Γενναδίου 3 Αθήνα Τ.Κ. 10678 Τηλ.: 210 38 09 931 - 4

URL.: www.mvarvitsiotis.gr

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ

* Στην τελική επεξεργασία βρίσκονται τα αποτελέσματα των υπόλοιπων κατηγοριών της προκήρυξης 1 και 2/2007 και σύντομα θα ανακοινωθούν μαζί με τις επιτροπές που θα παραπεμφθούν για συνέντευξη.

* Αναπροσαρμόστηκε από 01/01/08 το πλαφόν στο ΕΦΑΠΑΞ σε 63.873,11 € ενώ το πλαφόν της σύνταξης από 01/10/08 πρόκειται να διαμορφωθεί σε 2.773,40 € (χωρίς το επικουρικό και το οικογενειακό).

* Με τεντωμένα τα νεύρα αναμένουν οι Συνταξιούχοι την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για την άρση του πλαφόν στο ΕΦΑΠΑΞ και για τους ασφαλισμένους στη ΔΕΗ.

Η αναμονή καλλιεργεί αγανάκτηση και ανασφάλεια που πρέπει να την λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι Αρμόδιοι Φορείς.

* Σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα πρέπει να βρίσκονται όλοι οι Εργαζόμενοι γιατί η αρνητική εικόνα της οικονομικής κατάστασης της Επιχείρησης μπορεί να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: